Over Madelaine

Hi, welkom op mijn blog.

Ik ben Madelaine, een 28 jarige ‘petrolhead on heels’ uit het bruisende Rotterdam.

DSC_5884-w Foto door Thomas van Rooij

De liefde voor auto’s en motoren komt echt door mijn opvoeding. Als klein meisje ging ik met mijn vader mee naar de AutoRai en was ik idolaat van de Audi TT. Ik heb er zelfs hele werkstukken en spreekbeurten over gemaakt. De liefde voor alles wat pk’s en cc’s heeft is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Inmiddels rijd ik zelf ook auto en motor.

Het bloggen is iets wat ik al jaren doe. Vroeger schreef ik hele verhalen in Word, later kon ik mijn ei kwijt op het internet. Voorheen had ik een persoonlijke blog waarin ik vrijwel alles vertelde, maar waar ik de liefde voor auto’s en motoren niet echt kwijt kon. Vandaar dat ik een platform ben begonnen waarin ik drie aspecten van mij leven kwijt kan: auto’s, motoren en lifestyle. In maart 2015 ben ik begonnen met NIVEX, een anagram voor ”vixen” wat in het Engels weer een vrouwelijke vos is. Dat laatste heeft te maken met mijn meisjesnaam. Het is een beetje een nadenkertje, maar er zit dus een logica achter de naam.

Fast forward naar een paar jaar later. Inmiddels paste de naam NIVEX niet meer bij mij en heb ik de site omgetoverd naar ‘Madelaine goes fast’. En nee, het is geen website over Zeeland ;).

Naast mijn bezigheden als blogger ben ik beschermbewindvoerder, studeer ik deeltijd, moeder ik over een dochter (Jasmin, 2015) en kan je me twee keer per week vinden in de sportschool. Verder houd ik van dansen, te dure Starbucks koffie, rijd ik een Ford Focus ST2 MK3 en een 899 Panigale.

3 Comments

 • Reply Danny oktober 12, 2019 at 21:40

  Geen Bimmer meer? Zonde! Ach tijd gaat voorbij alsof het niks is. Zelf ben ik van een bimmer over gestapt op een nieuwe Corsa. Leuke blog! Laat meer van jezelf weten!

 • Reply Luc maart 4, 2017 at 16:17

  Hier kom ik zeker regelmatig terug! Leuk!!

 • Reply Ineke oktober 5, 2016 at 17:48

  Wat een leuke blog heb jij!

 • Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.