Al mijn toekomsten zijn met jou

oktober 29, 2017

Mijn wereld staan op zijn kop, 180 graden omgedraaid. Sinds woensdag weet ik dat mijn vriendin Theresa ongeneeslijk ziek is. Sindsdien zit ik in een hele slechte film zonder reverseknop of in een achtbaan waar je gillend uit wil springen. Beide niet mogelijk.

22815405_1649300038467673_4859000559492427889_n

 

Het leven is fucking oneerlijk en mocht er ergens een God zijn dan vind ik het een sadist. Al mijn toekomstbeelden zijn met haar, en nu is het gissen naar een ‘hoe lang?’. Ik zou een bruiloft moeten plannen nu waarbij ik om Therees haar mening zou moeten vragen of ik fucking zwarte pompons wilde of roze of blauwe of misschien geen. Maar het kan me compleet gestolen worden. Ik wil niet eens trouwen zo, ik gá het niet eens doen.

Aan de andere kant gaat het niet om mij, maar om haar. En ergens vind ik het moeilijk om mijn eigen verdriet toe te laten. Hoewel ik meer huil dan gezond is hoor. Daarnaast ben ik ook heel erg geprikkeld en zijn de nachten gewoon ruk. Dit is zo oneerlijk, dit kan toch niet? Wanneer komt er een arts even vertellen dat hij het niet goed heeft?

Ik heb een crowdfunding gestart zodat we al haar wensen uit kunnen laten komen. Dat moet gewoon! Ik wil dat iedereen een kaart stuurt en wil dat ze niet haar kamer in kan komen door de hoeveelheid lieve woorden welke op papier staan geschreven.

Ik probeer enigszins positief te blijven, want ze is er nog en we gaan gewoon nog rocken. Die bucketlist gaat worden afgevinkt en zoals ik al zei ‘The sky is the limit, maar wij gaan verder dan dat’.

Mijn hart is in duizend stukjes. Onze tijd samen is veel te kort voor een vaarwel.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.