Cars and Coffee Dordrecht

mei 10, 2015

Het was gister weer tijd voor de vijfde editie van Cars and Coffee. Omdat er vorige keer zoveel belangstelling was, verhuisde de locatie van Rotterdam naar Dordrecht. Een groot succes, zoveel autoliefhebbers bij elkaar die onder het genot van een lekker bakkie koffie naar bijzondere bolides konden kijken.

Zoals voorgaande keren zat de sfeer er weer goed in en was iedereen in een goed humeur. Maar hoe kan je daar dan ook chagrijnig rondlopen als je de meest mooie auto’s ziet staan en Pelican Rouge zelfs een schaal vol lekkere koekjes had neer gezet ;).

Hee mijn laatste Current Car Crush was er ook! Foto door Silvan Spoor

Wow! Foto door Silvan Spoor

Onze eigen M5 stond er natuurlijk ook tussen. Foto door Silvan Spoor

image2

 

Van klassiek tot robust. Genoeg sexy kontjes ;)

Van klassiek tot robust. Genoeg sexy kontjes 😉

image9

Pantera!

 

image7

Een RHD EVO X

Sexy Lexy(us)

Sexy Lexy(us)

Deze debiel mooie Gran Turismo aangepakt door Mansory. Foto door Silvan Spoor

Na afloop haalde we nog een broodje in Delft.

En brachten we Silvan en Carlo veilig thuis. Daaaag!

Zoals je kan zien is er voor ieder wat wils bij Cars and Coffee, van American Muscle Cars tot Supercars. Zeker het bezoeken waard dus.

Op 19 juni is er wederom een Cars and Coffee, dit maal in Zandvoort én op een vrijdagavond. Michel had al met wat kennissen geregeld dat wij met een leuk groepje naar Zandvoort toe rijden (onze eigen M5, twee M6 en een C63 AMG). Mocht je als bezoeker van Cars and Coffee nou ook NIVEX lezen, zeg dan gewoon even gedag! Ik kreeg na afloop al een paar berichtjes dat ik was ‘gespot’maar ik bijt echt niet! En vind het natuurlijk ook super leuk om met mede autoliefhebbers een praatje te maken. Dus, tot 19 juni?

-Madelaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.