CARS – IAA 2015 Wishlisht

september 17, 2015

Vanaf 17 sept tot 27 september opent de IAA Frankfurt, de grootste Europese Autoshow, zijn deuren voor het dagjesvolk. De persdagen zijn geweest en ik heb heel wat leuks speelgoed voorbij zien komen. Bij dezen heb ik een bescheiden wishlist opgesteld, omdat we niet echt aan kerst gaan doen omdat ik dan hoogzwanger/bevallen ben hoop ik toch stiekem een van deze beauty’s onder de boom te zien staan.

Serieus? Met Kerst? Het is september! Tsja ik ben al sinds de eerste zak kruidnootjes voorzien van het ultieme winter en herfst gevoel. Komt toch omdat ik mijn motor mis hoor ;). Dan heb je namelijk wat langer het ‘lekkere weer’ in je bol. Oke genoeg gekletst, to the bat mobile!

Alfa Romeo Giulia QV

Ik heb hem al drie keer voorbij zien komen, geheel in camo, toen we op vakantie waren bij de Ring. In het echt is ‘ie nog dikker dan dik. Dit is de enige Italiaan die mijn hart sneller laat kloppen.

Foto via: www.autogespot.nl

Foto via: www.autogespot.nl

Met zijn 510 PK’jes, gehuld in een V6-motor en vierwielaandrijving eet hij een BMW M3 als tussendoortje.

BMW 7- Serie

Al wat langer bekend, desalniettemin een ware eyecatcher! Ik vind een 7-serie iets hoffelijks hebben, elegant doch gigantisch. Ik heb in een 740D een stukje mogen rijden, wel het vorige model maar who cares, en het is alsof je met een zeecontainer door een sloot vaart.

Groot, comfortabel en ie-de-reen kijkt. Gooi er een M Pakket op, rek hem een beetje uit en voila.. perfecte trouwauto ;). Of om gewoon een ijsje bij de MacDrive mee te halen, dat kan ook. Rutte eat your heart out.

Bugatti Vision Gran Turismo

Het is blauw en het lijkt op iets wat je niet onder je bed wil hebben ’s nachts. Alleen dit monster moet je toch echt goed in je garage bewaren. De nieuwe Bugatti Vision Gran Turismo. Het is absurd, gek, hoekig en van al het geweld wat er in huisvest zou menig pacemaker af gaan wanneer je langs een bejaarden tehuis rijdt. Ik vind ‘m geweldig!

Foto via: www.autoblog.nl

Jaguar F Pace

Misschien niet iedereen z’n favoriet, maar ik vind ‘m leuk (en daarom komt ie op NIVEX..). De Jaguar F Pace. Normaal ben ik niet zo’n fan van zulke crossovers, de Jaguar kan ik goed waarderen. Ik vind het iets voor mijn broer, hoewel zijn Toyota Tundra altijd nog een klein stukje groter is dan dit katje.

In deze kleur mag ‘ie zeker fungeren als familie auto :).

Rolls-Royce Dawn

Een Rolls-Royce Phantom staat hoog op het ’trouwauto’ lijstje. Maar wat nou als het gloedje heet wordt? Of je hebt gewoon behoefte aan een Rolls-Royce (Ghost) zonder dakje? Nou daar is nu dan eindelijk het antwoord op gekomen: Dawn.

Foto via: www.autogespot.nl

Onder de motorkap viert de V12 feest, hij lever zo’n 573 PK en 780 Nm aan koppel. Als dat niet leuk boulevard rijden is? Het enige minputje: de foeilelijke kleur van het leer.

Ford Focus RS

Ja ook dit pareltje heb ik gespot bij de Nurburgring, maar dat maakt hem niet minder begeerlijk. De nieuwe Ford Focus RS is een beauty pur sang. Daarnaast heeft ie ook nog eens genoeg ruimte om onze dochter in te kunnen vervoeren. Win win! Papa en mama veel plezier, kind veilig van A naar B. Met een tussenstop op de N…urburgring ;).

Foto via: www.autogespot.nl

Moaapmoaap de hoek om als Ken Block. Het is mogelijk met de driftknop die zich bevindt in de Focus RS. Zouden ze eens op mijn moeder d’r C1 moeten maken ;). Lachen! Die knalt alleen niet in de 4,7 seconden van de 0 naar 100, helaas.

Dit is mijn bescheiden wishlist van de IAA 2015. Nope, geen ambities om de nieuwe Prius binnen te harken of om eens de show te stelen in de nieuwe Suzuki Baleno.

  • Madelaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.