Current Car Crush #7: Rolls-Royce Wraith

januari 4, 2017

Hi! 2017 is al weer een paar dagen bezig en ook dit jaar staat in het teken van auto’s, motorfietsen en alles wat ik leuk vind. En laat daar nou ook de Current Car Crush bij horen. We beginnen hem meteen goed met een van de meest fenomenale auto’s die ik kan bedenken. Op en top, misschien wel zelfs over die top, aan luxe, comfort, een uitstraling waar je niet om heen kan..

Ik heb het over de Rolls-Royce Wraith.

 

Een stuk sportiever dan zijn grotere broer de ‘Ghost’ maar toch met een aanzien waar je U tegen zegt. Het is en blijft dan natuurlijk ook een Rolls-Royce :). Onder de motorkap huist een 6.6 liter V12 met twee turbo’s en ruim 630 paarden. Binnen de 4.4 seconden zit dit slagschip op de 100 km/u. Dat de Wraith de sportiefste creatie van Dhr Royce is mag wel duidelijk zijn.

15220137_1289575341106813_7638325899264527602_n

De Phantom had altijd al een plekje in mijn hart, maar eerlijk is eerlijk. Al had ik wel die 30 miljoen geworden, een vrouw van 24 in een Phantom is toch een beetje een apart beeld. De Phantom is en blijft iets voor de (overbetaalde) voetballer of je rijke vader van 65+. De Wraith is dan toch een stuk toegankelijker, voor een Rolls.

2014_rolls-royce_wraith_5_1600x1200

 

2014-Rolls-Royce-Wraith-cockpit-2

 

De combinatie van de agressieve, sportieve, uitstraling en air die een Wraith met zich mee brengt is er een om verliefd op te worden. Ik ken niemand die niet even om zou kijken naar een Rolls-Royce. Waar een Bentley alweer een beetje regulier is geworden zal een degelijke ”Roller” dat nooit worden.

D.Wraith_Product_00_Card_v1

In Dubai kon ik gelukkig mijn ogen uitkijken, het was bijna een uitzondering als je geen Rolls-Royce zag. En ja, toen ik deze geweldige Wraith zag staan moest er even een fangirl foto van gemaakt worden. De Wraith is me er eentje. Power, style, drama.. Ik kan me er wel in zien zitten, of eh vinden? Dromen mag toch? Ik hoop echt dat ik op een dag kan zeggen dat ik voor NIVEX in een Rolls-Royce heb gezeten. Kom maar op!

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.