Dankbaarheid op wielen

augustus 15, 2017

Ik haalde de Subaru BRZ op en besefte weer hoe dankbaar ik ben dat ik dit kan doen voor mijn site.

20766467_1234821109955854_7690184968357543936_n

Sinds 2015 ben ik bezig met NIVEX en sinds 2016 schrijf ik rij-ervaringen over auto’s en motoren. Ik schrijf ze puur vanuit mijn standpunt en het is gebaseerd op mijn mening. Ik vind het leuk om te horen wat mensen daar van vinden. De een is het razend met mij eens en de ander niet altijd. We hebben allemaal meningen en ik vind het heel tof dat ik die van mij zo kan delen met jullie.

Mijn blog is misschien niet de grootste

Mijn blog is misschien niet de grootste, ik ben niet de vrouwelijke tegenhanger van ‘De Autoweek’, maar alles wat ik doe is met 100% passie, liefde voor auto’s en motoren en natuurlijk met Rotterdamse oprechtheid en humor. Ik blijf dicht bij mezelf, schrijf over dingen die ík leuk vind (en soms ben ik niet altijd even enthousiast), probeer altijd wel weer iets nieuws te bedenken en anderen ook een soort ‘podium’ te geven. Zoals ik al wel eens eerder heb geschreven, ik houd van álle auto’s en deel dit graag, op welke manier dan ook.

20759374_336359183485671_4729135764607074304_n

NIVEX is een uit de hand gelopen hobby en ik aanschouw het ook echt als ‘mijn baby’, haha. Het is een plek op het almachtige internet waar ik kan doen wat ik zo graag wil, bezig zijn in de automotive. Vanaf het moment dat ik in een nieuwe testauto stap, tot het fotograferen (doe ik trouwens ook altijd zelf), en zelfs het aftanken ;), sta ik vaak zat stil bij hoe onwijs leuk ik dit vind.

INSTAfake

Ik heb geen perfecte instagramfeed met óf alleen motoren, óf alleen auto’s, óf perfecte foto’s. Ik gebruik Michel best vaak als ‘instagram husband’ en zeur minstens om 33 foto’s in dezelfde houding zodat ik kan kiezen..Typisch vrouw eigen denk ik . Soms maak ik wel tig foto’s tijdens een pauze van het motorrijden, de andere keer geniet ik gewoon omdat motorrijden het leukste van de wereld is en heb ik geen zin in een halve fotoshoot.

Sommige mensen vinden social media fake, waar ik ook wel een beetje mee kan inkomen want ook ik deel alle leuke dingen die ik doe online. Toch probeer ik ook gewoon mezelf te zijn, ook hier. Binnenkort wil ik een ‘get ready with me’ video opnemen en gewoon even kletsen voor de camera. Ik vind het best spannend om dit te gaan doen! Maar ook in de persoonlijke updates deel ik de highs and lows. (Heerlijk dat onnodige Engels, vind ik oprecht heel leuk haha)

20398645_1959968640943860_3914390501599477760_n

Dus, waar ik met dit verhaal heen wil? Geen idee. Ik ben gewoon heel blij met dat ik dit mag doen, bij evenementen kan zijn, meer leer over de blogwereld, allerlei auto’s en motoren mag rijden en jullie mijn verhalen hierover leuk vinden. En stiekem hoop ik ook gewoon dat jullie mij ergens ook wel leuk vinden, want NIVEX is en blijft ook een persoonlijk platform.

Heel erg bedankt voor het lezen, volgen, tweeten, insta-liken, voor alle adviezen die ik mag geven en nog veel meer. Ik geniet er echt van! Op naar nog meer leuks.

1 Comment

  • Reply Heidi augustus 15, 2017 at 20:05

    Wat mooi is het ..
    Mooie foto’s trouwens

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.