De man is dood. Lang leve de man.

februari 11, 2016

*dit is een politiek incorrect stuk, althans voor moeders met fleecetruien en sokken in sandalen.

Het schijnt een trend te zijn onder bloggers en dan vooral onder mommybloggers. Eentje waar ik de kriebels van krijg, echt.

Het is namelijk leuk om je man af te schilderen als wezen dat hints moet krijgen voor Valentijnsdag omdat ie t anders niet snapt, en je moet hem vooral lekker met rust laten wanneer hij seks met je wil want ja je bent moeder en is alles wat in bed gebeurd (of in het huis ;)) niet meer van zelfsprekend. De man is verandert is een ruggengraatloos wezen die uit zichzelf zegt dat Woezel en Pip raamstickers zijn auto best sieren.

Maaaanden na de bevalling moet je er niet aan denken om met hem de paringsdans uit te voeren, je schijnt zelfs een plumeau te moeten kopen om de boel down there af te stoffen. Of maak dan gewoon zin, want je man die kan er niks aan doen en is maar een simpele ziel. Maar jij, jij bent moeder dus ja logisch dat je niet wil. Dus doe je maar de zeester en laat je het maar over je heen komen. Maar geef hem wel nog een hint voor Valentijnsdag, anders schijnt ie namelijk nog niks te snappen. Ja het is een man, een simpele ziel. Jij bent enkel mama van en dat moet de hele wereld begrijpen. Je ruilt je lingerie om voor Zeeman boxershorts, het enige pittige aan je wordt je kapsel. Make up? Moeders maken zich niet op, moeders soppen weg op de nieuwe crocs collectie en lopen niet op hoge hakken. Maar laat het je man niet merken dat je nog ergens enthousiast om wordt, het is namelijk een simpele ziel en voor je het weet wil hij seks. Jakkes, bah. Maar geef hem wel een hint voor Valentijnsdag..

Waar zijn de vrouwen gebleven die wél blij worden van hun man? (HIER!) Die niet hoofdpijn hebben elke dag? Waar zijn de vrouwen die hun man waarderen en hem bedanken op haar blote knieën.. (om het maar zo te zeggen). Want zonder man, was je kind er ook niet he? Hij is een hele belangrijke factor in je leven. Schilder hem alsjeblieft niet af als dom wezen. Maar wees gewoon ook eens lief, koop eens weer een paar jarretels ook al vind je je putten in je benen lelijk. He doesn’t care. Hij houdt van je en heeft samen met jou (met uitzonderingen daar gelaten) een hele bijzondere stap in z’n leven genomen. Maar volgens mij wordt dat soms wel eens vergeten. Hij is meer dan alleen ‘papa van’, hij is ook je geliefde en samen deel je naast het opruimen van kinderkots en poepluiers ook gewoon nog hele intieme momenten.. 

Hier een hint voor de vrouwen komende Valentijnsdag: geniet van je man.. Zelfs Beyonce zegt het. ”Ladies if you love your man, show him you the flyest”

Dat is iets dat ik namelijk op en top doe.

2 Comments

  • Reply Sanne maart 23, 2016 at 01:03

    Shabam! En zo is het.

  • Reply Madelaine februari 12, 2016 at 13:26

    Test

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.