Een bak zin an

maart 8, 2022

De zon schijnt, de vogels fluiten, het blijft langer licht en de inflatie is torenhoog. Tijd voor een blog over dingen waar ik zin in heb. Omdat er immers al echt meer dan genoeg ellende in de wereld is – ik ben maar even gestopt met naar het nieuws kijken. Hierbij even een random lijstje.

In willekeurige volgorde:

 • Meer lente. Niet in de ogen van de tandartsassistente per se, maar gewoon met-zonder-jas naar buiten. Nu is het nog iets te fris.
 • Motorrijden. Zei zij die haar 899 Panigale net verkocht heeft (ja, er komt wat anders) en geen motorpak past op dit moment van schrijven. Maar man wat een zin heb ik om weer even op pad te zijn met twee wielen en mijn hoofd leeg te maken. Ik waardeer het altijd net iets meer wanneer het niet kan blijkbaar.
 • Wijntjes op het terras. Uberhaupt wijn en de geur hiervan. I can’t wait. Nog drie maanden broeden en ik rol denk ik al om bij de eerste slok, maar het idee van in de zon lekker een wijntje naar binnen sippen klinkt me als muziek in de oren. Komt dat wijnvignet toch nog weer een keer van pas.
 • In een E30 naar goede drum and bass luisteren. Ja, dit moet dan in een oude BMW E30. Als ik even mijn fantasie de vrije loop mag laten gaan dan een 325i M-Tech II met dakje open. Tijdens een zwoele zomeravond door de speakers van die stampende DNB. Heerlijk!
 • Een concert van Toto. Ik wist met #projectbaby al dat het niet ging lukken om er dit jaar live bij te zijn. Maar wat een zin heb ik om de longen uit mijn lijf mee te schreeuwen met Africa. Al kan dat natuurlijk ook in de Focus ST of de M140i. Of nog beter, onderweg naar een terrasje in een BMW E30 die zo lekker naar de eighties ruikt. Helemaal zin an.
 • Iets minder classy : een vies sensuele lapdance/twerkles volgen bij de dansschool in Amsterdam. Je snapt dat wanneer het strikken van je veters al een uitdaging wordt met 26-weken zwangerschap dat ik me even sexy voel als een aangespoelde bruinvis. Ik kan echt niet wachten om weer aan de slag gaan met dit stukje vrouwelijkheid tijdens het dansen, maar dan wel weer als mijn lichaam alleen van mij is. Sorry, baby Y. Ik vind het heel gezellig, maar ik kijk ook uit naar weer dingen met mezelf doen ;).
 • Een feestje van Tinlicker of Ben Bohmer zou het ook wel goed doen nu. Wederom wel tijdens een lekkere zomerdag die niet te heet is zeg maar.
 • Een hele luie zondag zonder mentale en fysieke to do lijst. Uitslapen, geen verhuiszooi meer opruimen of denken over hoe de babykamer moet worden. Gewoon dat alles af is.
 • Dat mijn lenzen een dag niet klote zitten. HORMONEN ARE NO FUN (niet voor mijn man en niet voor mijn ogen, blijkt).
 • Op vakantie naar Dubai en dat iemand anders dit helemaal voor ons bekostigd. Hoe lekker is dat. Dat je even een tripje The Palm wint, for no reason.
 • Meer tattoo’s. Ik heb al zoveel ideeën en zoveel zin. Kom maar door met de kunstwerken. Er is nog genoeg ruimte.
 • Oke, misschien is wijn drinken in de tuin ook een fijn idee. Wellicht iets verstandiger met het hele leven wat gigantisch duur aan het worden is. Vrienden en poezen erbij, good fun. Oeh ja, met de BBQ aan en als toetje een bak ijs.
 • Rondes Nurburgring, rondes Zandvoort!
 • Een goede MRI uitslag van Rico en überhaupt een goed nieuws gesprek.
 • Citroenijs van de ijssalon op de Meent. Ik zou er bijna voor in de auto springen.
 • Gezellige spelletjesavonden met vrienden.
 • Net een groene zee aan stoplichten hebben juist wanneer je het nodig hebt.
 • Goed gelukte taartjes en meer recepten uitproberen, maar dan wel echt dat alles wat je maakt lekker is. Zulk soort dingen.
 • De geur van nieuwe motorlaarzen en een goed schoongemaakt motorpak. Ugh, zo lekker! Net zo lekker als de geur van benzine (dat ene wat nu onbetaalbaar is).
 • Een hele uitgebreide massage met van die rustgevende plingplang muziek op. Lucky me: ik ga volgende week.

Genoeg om over te dromen en naar uit te kijken denk ik zo. Ik gok bijna dat ik zin heb om jarig te zijn en … 30 te worden. Maar daar later meer over.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.