Friday Faves: Boosted Boris.

april 10, 2015

Boosted Boris is nog niet eens zo lang bezig in de autoscene, maar nu al uitgeroepen tot een held. Vriend Misha Charoudin tovert zichzelf door middel van een shirt, wollig petje en een hele grote zonnebril om tot Boosted Boris. De selfiestick is natuurlijk ook niet te missen. Boosted Boris is een ex-minister van propaganda en agricultuur. Nou heeft Boosted Boris vrij weinig meer op het platteland te zoeken dus doet hij onderzoek naar de verschillende culturen in de autowereld voor de CCCP: Communist Car Community of the People.


Een autoshow met een Russisch tintje en een presentator die zo nu en dan praat alsof ‘ie een fles wodka achter over tikt: I like.

Als een echte autoliefhebber tackelt Boosted Boris alles wat hij leuk en niet leuk vind op de Geneva Motor Show. En waarbij veel verslaggevers altijd iets positiefs zoeken over de auto’s die er staan, wordt Boris ernstig geraakt door het feit dat BMW een voorwiel aangedreven auto heeft staan. Gelukkig kan hij vluchten naar de dichtstbijzijnde G-klasse. Ik had het te doen met Boris :(.

Hier legt Boris uit waar P1 voor staat. Bedankt Boris! En de Mac Gorgeous klinkt ook erg aangenaam. Toppunt aan het einde: sorry zeggen tegen Honda boys.  Want het JDM gedeelte op Geneva bleek toch iets aangenamer dan gedacht.

 

Iets waar ik zelf krom heb gelegen is deze ‘short’, want volgens mij denkt iedereen bij het zien van een rice wagen ‘HELP DIE AUTO’ maar durven we het allemaal niet te zeggen. Boosted Boris beschikt over een zeer bijzondere gave, hij kan auto’s horen praten. En wat dit kleine autootje zegt is wel erg zielig :(. Wie helpt hem uit zijn lijden? Ik ben trouwens benieuwd wat onze auto’s te zeggen hebben, dus Boris wanneer kom je naar Cars and Coffee?

Al met al vond ik wel dat Boosted Boris een plekje moest krijgen in de Friday Faves categorie, ik kan niet wachten op nog meer filmpjes van deze badass. En wie weet, een interview?

 

Rebels!

Keep you boosted!

-Madelaine

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.