Friday Faves – CAR MEMES

juli 10, 2015

Als ‘memes’ een taal zou zijn dan zou ik er vloeiend in zijn. Yup we’ve got a badass over here ;). Ik ben dan ook groot fan van de zo geheten carmemes van Car Throttle. Ik vind sommige gewoonweg hilarisch, bij anderen denk ik weer ‘oh dit is écht Michel’ en verstuur ze door op Whatsapp alsof het niks is. Als echte autoliefhebster herken ik mezelf in ongeveer 9 van de 10 memes, of anderen.. zelfs de ricers. Dus bij dezen een kleine ode aan mijn favorite carmemes bro!

I plead guilty. Vooral als BMW liefhebster, tsja dat kan dan ook niet anders.

Vrienden van mij hebben een keer iemand naar een dealer gestuurd voor ‘paarse wintervonkjes’. Ik denk ook echt wel dat iemand eens langs is geweest voor knipperlichtvloeistof.

Dit is Michel, wanneer hij zegt dat ie ‘even’ aan de auto’s gaat werken.

Zo iets ja. Ik wil zo graag styling 95 (BMW) velgen onder onze E46, maar dat wordt een droom hoor. Daar zitten nu al, felbegeerde, CSL velgen onder.

Tsja als ik ergens enthousiast van word..

‘Wow je hebt wel echt verstand’. Ehm bedankt?

Ricers 🙁

Onze relatie in een notendop 😉

En natuurlijk mijn favorietste (dat is geen woord) carmeme:

Onze aankondiging!

 

Komende dagen ben ik op vakantie naar de Nurburgring, dat kan maar een ding betekenen: PLOGGEN! Yes, zin an!

– Madelaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.