Friday Faves: Car Throttle.

april 3, 2015

Wanneer ik me aan het opmaken ben staat er altijd wel een YouTube filmpje op. Soms zijn het vlogs, maar vaker zijn het Car Throttle filmpjes. Niets is zo ontspannend als het geluid van V10’s in de ochtend.

Bij dezen wilde ik mijn favoriete CT filmpjes delen. Ik ben echt fan van de heren en stalk ze op instagram, snapchat en Facebook ;). Vroeger zat ik wel eens met een glaasje wijn TopGear te kijken, maar ik moet bekennen dat ik langer rondstruin op YouTube naar autokanalen dan dat ik nog het geduld voor een TopGear aflevering op breng.

Op 1 april lanceerde ze Cat Throttle. Klinkt voor mij niet eens verkeerd gezien mijn kat naar Empakket luistert. Kat-Tec just kicked in yo.

7 Redenen waarom je een E46 M3 moet hebben. Michel approves. Maar eh ik kan er zo minstens 10 bedenken hoor!

Als je je in deze 10 scenario’s kan vinden dan ben je een echte ‘car guy’. Nou ben ik geen guy (joh) maar ik kan me er zeker in vinden. Vooral ‘your reaction when you see the same car’. Ik geef nog net geen feestje als ik een mede E36 M3 bestuurder tegen kom, one love. Sowieso geef ik een duimpje omhoog als ik een dikke wagen zie rijden. En ja als je met een autospotter pur sang samen bent dan word je automatisch ook een spotter.

Ook dit filmpje is herkenbaar. Gelukkig zijn mijn vriend en ik precies het zelfde wat auto’s betreft. Soms zit hij te gillen ‘WOO PORSCHE GT3′ en de andere keer dans ik in de auto omdat ik een TT RS spot. Als ik de auto parkeer moet ik minstens 273 keer omkijken, soms stiekem een foto maken, ik weet het verschil tussen flush en royal flush, weet wanneer de knipperlichtvloeistof vervangen moet worden (just kidding) en ga zo maar door. Ik heb zelf niet zo heel veel vrienden die niet van auto’s houden, maar wanneer ik het over mijn passie heb met mensen die een Prius al spotwaardig vinden krijg je soms wel scheve gezichten.. Het verschil tussen autoliefhebbers en niet-autoliefhebbers is in ieder geval aardig groot.

En als laatste mijn favoriete filmpje om gewoon at random op te zetten. En onze M5 staat er in, hoewel die met de Eisenmann Sport uitlaat nog iets lekkerder klinkt dan ‘gewoon’. Zoals ik al zei niets is zo ontspannend als het geluid van een V10 in de morgen.

 

-Madelaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.