Guess who’s back (ik)

april 15, 2020

Ja, daar zijn jullie! Of is het: hier ben ik? Verstopt onder een laagje stof, geen idee of ik mijn wachtwoord nog wist. Maar dan toch, na een dikke aantal maanden, ineens een artikeltje van yours truly.  Hee, hallo, hoe is het?

E1C165CE-81F6-4314-B89A-7B138A0A8D07

-Insert contextloos zwoel-

28

Zaterdag word ik 28 jaar. Normaliter schrijf ik elk jaar een lijstje met wijsheden van het afgelopen jaar en link ik deze aan mijn leeftijd. 24 wijsheden op 24e, 25 op mijn 25e en ik denk dat je nu wel weet waar het naartoe gaat ;). Het voelde gek om dit jaar enkel en alleen zo’n lijstje online te gooien, maar het voelde nog gekker om helemaal niets meer te posten. Vandaar dat ik weer even om de hoek kom kijken en wie weet blijf ik.

Het is een gekke tijd. Het land ligt plat door de Corona-crisis en we moeten allemaal ineens ons leven anders invullen. Patronen worden veranderd en structuren moeten hervonden worden. Iets waar ikzelf wel ergens last van heb hoor. Mijn werk gaat, weliswaar in een aangepast rooster, door en mijn colleges volg ik tegenwoordig online. Maar ik mis het uiteten gaan, het trainen in de sportschool (hoewel ik thuis sport en dat ook wel te doen is) en even snel een bakkie doen wanneer ik met de motor (en da’s een nieuwe) op pad ben. Natuurlijk is de volksgezondheid belangrijker dan een -nu-nog-27-jarige die haar Basic Fit mist, maar met vlagen vind ik het wel eventjes pittig. Je ziet iedereen maar veel productief zijn en ik heb soms dagen waarop ik niet eens in de buurt kom van mijn vorige productiviteitsschema. Ach, it is what it is. Dit quarantaine leven gaat ook vanzelf weer voorbij en voor we het weten komt de samenleving wat meer eh ja tot leven. Ik kan namelijk ook niet wachten tot ik de sleutel van mijn woning krijg, iets wat nu ook stil is komen te liggen door Corona. En wat moet een mens ook met een dichte Ikea wanneer je gaat verhuizen :p. Helemaal niks dus.

Bijzonder is het wel, om in deze periode jarig te zijn. Er komt geen visite, mijn ouders komen niet lang, er is geen feestje –  maar ik heb wel een overdreven taart besteld bij Piece of Cake, met glitters en panterprint. Je wordt maar één keer 28 in een lock down.

Gelukkig spendeer ik een gedeelte van mijn verjaardag wel goed, is er taart, heb ik ballonnen gekocht en trek ik m’n mooiste jurkje aan. Chique op Housepart it is. En natuurlijk kan ik met Jasmin knuffelen, ook niet geheel onbelangrijk.

97379696-2DE2-498F-8DDF-9528FD5F9B2A
Het is echt al even een tijd geleden dat ik wat op de blog had gezet. Inmiddels ben ik bijna in het laatste blok van het eerste jaar van mijn studie, is er een verkering, rijdt de Clio nog als een zonnetje, is de 1098 SF verkocht en een 899 Panigale – die luistert naar de naam ‘Fabrizio’- ervoor terug gekomen, en is er ook nog eens een eigen huis in een dorpje nabij Rotterdam (maar nog geen sleutel). Er valt nog genoeg bij te praten, god I’ve missed you guys.

Ps: alle rijtesten die nog in de pijpleiding zaten komen er nog aan. Hebbie wat te lezen.

Tot snel!

Madelaine

1 Comment

  • Reply William van Haaften april 16, 2020 at 19:47

    We wachten geduldig af.
    En veel plezier op je verjaardag en je 899.

    Groetjes

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.