HAPPY NEW YEAR

januari 1, 2019

Hoi, misschien ben je nog uit aan het brakken van je denderende (of super chille) oudejaarsavond of ben je, net zoals ik, bijna groen van de oliebollen. Alsnog even een blogpost om het nieuwe jaar in te luiden: HET IS 2019! YAS.

Ondanks dat ik niet zo frequent blog als vroeger, maar nog wel gewoon doorga met bloggen/youtube video’s maken en vooral veel posten op instagram (dit is een hele lange zin, sorry), wilde ik wel nog even een persoonlijke update geven. Het was me namelijk wel een jaar. In een notendop: ik ging uit elkaar, verhuisde, kocht een Mégane RS, verkocht de Mégane RS, kocht een 330i en maakte veel tripjes met de Ducati.

Desalniettemin wordt dit geen terugblik, maar juist een vooruitzicht. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik geloof heilig in goede voornemens en manifesteren. Stoppen met roken deed ik op een willekeurige dag in 2018, maar een nieuw jaar voelt altijd gewoon heel lekker. We krijgen weer 365 nieuwe dagen om er wat van te maken en daar ga ik goed op.

Vorig jaar wilde ik vooral mezelf weer ontdekken en een keertje kijken of ik nog wat leuks kon vinden in de sportschool. Inmiddels is dat eerste in volle gang en landen er steeds meer dingen en dat tweede is nu een wekelijkse ”verplichting”. Even tussen haakjes want ik vind sporten echt super chill om te doen. Het geeft me rust en een kledingmaat kleiner. Win-win. (PS: mijn legpress record van 2019 moet echt die 160KG gaan worden)

Wat ik in 2019 wil doen/behalen.

Dan kan ik eind van dit jaar stiekem even terug lezen wat ik allemaal wilde doen:

 • Naar IJsland, en als niemand met me mee wil dan ga ik maar alleen (bluf). Sowieso wil ik wel wat meer ontdekken en er op uit. Al is het wandelen op de Veluwe of op roadtrip naar België met de motor. Met gepaste zin op pad.
 • Met mijn touring de Nurburgring op. Mombanger jawohl.
 • Een nieuw huis. Mijn huurcontract loopt af en ik wil voor die tijd een chille plek hebben waar ik langer kan wonen.
 • Vaker vega(n).
 • Meer boeken lezen en aan mijn me-time denken. Dit jaar ben ik er heel erg achter gekomen dat ik het op mezelf zijn echt heel fijn vind. Mijn FOMO wordt steeds minder en dat iemand me een oma vindt omdat ik op zaterdagavond het helemaal prima vind om een boek te lezen is echt niet meer mijn probleem (was het al nooit).
 • Dansen! Zomercarnaval! Zin in.
 • Meer tattoo’s!
 • Dodie live zien, ik heb in ieder geval al twee concerten op de planning staan; Muse en Disturbed.
 • Deze telt niet helemaal mee, omdat ik het al doe, maar: sporten.
 • Iets met liefde. Ik heb zo veel zin in geluk op dit gebied.
 • Ik wil heel graag weer iets gaan leren, misschien mijn opleiding afronden of een andere oppakken? Een wijncursus volgen lijkt me ook heel erg leuk.

Voor NIVEX wens ik:

 • Toffe testmotoren. Kom maar op Ducati Nederland!
 • Meer doen op het gebied van motoren.
 • Hele blitse testauto’s: ik denk aan een E30 M3, E46 M3 CSL, Wraith, Toyota Supra, ander leuk JDM spul (iemand een rocket bunny te leen staan?), Peugeot 508, Citroen DS7..
 • Meer vloggen en jullie meenemen naar dingen die ik als auto/motorliefhebster leuk vind.
 • Mijn instagram laten groeien, meer bezoekers op mijn blog en dus serieuzer nadenken over de content.
 • Maar vooral nog steeds met heel veel plezier schrijven voor NIVEX en anderen. Zo schrijf ik columns in de MAG-A-ZINE van de Motorrijders Actie Groep en heb ik bijvoorbeeld in de Strada van Ducati Club Nederland gestaan. Toffe dingen!

Al met al een okay wensenlijstje toch? Mijn passionplanner staat al vol met dingen die ik graag wil doen -en niet allemaal kan delen-. Ik hoop dat ik over 365 dagen met een goed gevoel naar deze blogpost kan kijken en dat er mooie dingen uit zijn voortgekomen.

Voor jullie wens ik niets meer dan goeds, een fijn nieuw jaar gewenst <3

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.