Hoe ik NIET wil bloggen en Dubai dingen

december 5, 2016

Het werd wel eens weer tijd om een update te tikken. Ik schrijf natuurlijk niet alleen maar over auto’s en motorfietsen (hoewel dit nu minder is door het einde van het seizoen), er moet ook nog wat persoonlijk geblogd worden. Vandaag een blogje over.. mij! Maar ook over Dubai, de ”blogconcurrentie” en gewoon wat kleine dingen.

15220137_1289575341106813_7638325899264527602_n.jpg

Inmiddels zijn we al weer eventjes terug van onze heerlijke vakantie naar Dubai. Ik blogde voor dat wij weggingen al over het feit dat wij op vakantie gingen zonder kind (zie hier). Daarom kreeg ik uiteraard vaak de vraag hoe dit was bevallen. Het antwoord? Best prima eigenlijk. Jasmin had het uitstekend naar haar zin bij Opa en Oma en wij konden even zes hele dagen doen en laten wat wij wilden. Natuurlijk miste wij onze kleine Jasje wel eens, maar alle dagen stonden in het teken van relaxen en ontspannen. Toen wij Jasmin na een kleine week weer ophaalde waren we wel door het dolle heen. Het was dan maar een weekje, toch vond ik haar al wel weer een beetje veranderd en groter geworden. Stom cliché he? Maar ja het is echt zo, de tijd gaat ontzettend snel wanneer je een baby hebt. Ik ben nog bezig met het bewerken van de video’s en ga even kijken hoe ik ze ga indelen, wellicht worden het twee delen. Maar goed, dat zien jullie tegen die tijd wel.

img_0597

Toen ik terug kwam van vakantie stond er ook een nieuwe functie op mij te wachten. Ik kan met trots mededelen dat mijn contract is verlengd! Het is weer fijn om nieuwe dingen te leren en ik ben erg benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen. Het 20 uur per week werken valt goed te combineren met Jasmin en met NIVEX. Daarnaast vind ik het ook voor mijn eigen ontwikkeling belangrijk dat ik aan de slag ben op de arbeidsmarkt. Ik zou er zelf echt niet aan moeten denken om 24/7 bij Jasmin (en de katten) te blijven en werd tijdens mijn verlof soms al gillend gek. Maar een baan als ”manager van” of een topfunctie voor 40 uur per week ambieer ik dan ook weer niet. Zolang ik werk doe waar ik gelukkig van, dat lijkt mij het allerbelangrijkst. Ik zit er ook over na te denken om me helemaal om te laten scholen over een paar jaar. Nu heb ik natuurlijk Integrale Veiligheid op mijn CV staan, maar nu ik merk wat ik echt leuk vind in een baan zou het zo maar eens kunnen zijn dat ik iets compleet anders ga doen. Ach, ik ben pas 24 dus de tijd zal het leren denk ik :).

fb54bb4a474d17b96eed74646194ecd4

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik op het ene moment flink op dreef ben met artikelen en het andere moment ik er niet aan toe kom. Ik heb in Dubai flink nagedacht (nee, ik ga niet stoppen.. nooit) en ben wel tot de conclusie gekomen dat ik de strijd onder bloggers en het constant jezelf verkopen wel lastig vind. Blogs met enkel betaalde content vind ik niet interessant en zo zou ik zelf ook absoluut nooit worden. Zo nu en dan heb ik een leuke samenwerking met merken die ik echt bij NIVEX vind passen en natuurlijk rijd ik voor NIVEX in super leuke auto’s rond. De motorfietsen komen volgend jaar weer aan bod, ik heb nog wel twee rij-ervaringen klaar staan hoor, maar misschien moet ik die in januari posten i.p.v nu? Met het oog op de motorbeurs natuurlijk. Naar dat laatste ga ik sowieso toe.

Mede bloggers houden mij scherp, maar laten mij ook inzien hoe ik NIET wil worden. Daar heb ik dus even goed over na gedacht.. Wat wil ik? Ik wil gewoon door gaan met NIVEX zoals het nu is. Zo nu en dan een persoonlijk artikel en voornamelijk een plekje waar de vrouw (en man) met een passie voor auto’s en motoren zijn hart op kan halen.. Maar (ja daar komt de maar) wel echt met een persoonlijke noot. Ik schrijf de rij-ervaringen vanuit mijn eigen mening en visie en dit zal ook nooit veranderen. Ik ben geen nieuwssite waar je komt voor het laatste nieuws op auto & motor-gebied. Ik noem mezelf ook niet alleen maar een ‘autoblogster’, maar eerder een lifestyle blogger. Dat past veel beter bij mij en ik merk dat hoe dichter ik bij mezelf blijf hoe leuker ik het vind. Er zijn genoeg sites op het grote internet waar je terecht kunt voor je portie auto en motor-nieuws. Bij mij kom je om mijn geklets aan te horen ;). Of lezen natuurlijk.

Qua video’s heb ik ook al wel wat dingen in gedachten. Ik heb in November mezelf getrakteerd op een compleet nieuwe camera set-up en sinds deze week is deze dan ook compleet. Tijd om video’s te gaan maken! Nu schrijf ik zoals ik praat (aan een stuk door), maar het lijkt me ook leuk om sommige dingen via beeld over te brengen.

img_0772

Op persoonlijk gebied gaat het best prima. Jasmin ontwikkelt zich als een speer en is alweer bijna 1 jaar! Met ons als gezin gaat het erg goed en wonder boven wonder vinden we het met drie katten in huis ook niet zo druk zoals sommige mensen hadden voorspeld. Soms moet je dingen ervaren voor dat je er een mening over kan geven, denk ik dan maar. Emeen (dochter van Nora) is bij ons gebleven, de andere katjes hebben stuk voor stuk hele fijne baasjes gevonden. Dat is gelukkig dus weer een zorg minder. Zo nu en dan krijg ik updates binnen van de nieuwe baasjes! Super leuk.

Ook sport ik steevast nog elke maandagavond en train ik nu ook een keer per week bij de sportschool hier in de buurt. Daar komen gelukkig weinig fitboy’s en girls, het is voornamelijk 88+. Dat zorgt er voor dat ik op mijn dooie akkertje mijn ding kan doen, maar het soms wel wemelt van de rollators ;).

Dat was ‘m voor nu! Als je sneller up to date gehouden wil worden dan kan je mij ook volgen op social media. Snapchat: mmvdv  Instagram, Twitter en natuurlijk NIVEX op Facebook.

Drive safe,
Madelaine

1 Comment

  • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl december 5, 2016 at 16:49

    Welkom terug en leuk om te lezen lief! Volgens mij staan wij best hetzelfde in het leven, zo schreef je laatst al op één van mijn blogs. Ik vind andere bloggers inderdaad soms een voorbeeld, beide kanten op. Zoals ik het graag wel, of juist niet doe. Dat is ook goed om te weten, wat je niét wilt! Enne, nu je weer terug bent is het tijd voor die date denk ik! 2017 goed voornemen! 🙂

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.