MOMDRIVEN: Jasmin haar Fastastic deken

april 25, 2017

Misschien heb je dit dekentje al wel eens voorbij zien komen op mijn social media. Via Fastastic bestelde ik namelijk dit gecustomized ledikant deken. En die vind ik ZO leuk dat er een heus artikel aan te pas komt. Want alles wat ik leuk vind, dat deel ik graag ;).

IMG_1209

IMG_1533.jpg

Al sinds ik zwanger was van Jasmin moest alles voor de babykamer matchen. Omdat ik een uitgesproken smaak heb en nergens iets tegenkwam dat écht bij mij paste qua beddengoed nam ik al snel genoegen met wit. Of het bekende roze/wit wolken patroondekbed + hoeslaken van de Ikea, maar goed die heeft iedereen. Jasmin haar kamer is grijs en wit, dus eigenlijk zou ik alle kanten op kunnen. Het is dat ik zelf zo’n pietlut ben.

IMG_1525

Toen kwam Fascal op de proppen maar haar eigen gemaakte dekentjes en andere accessoires. Al bij het eerste aanzien wilde ik er meteen eentje aanschaffen. Wauw! Dit is super leuk zeg en ook nog eens fijn geprijsd. Wij hebben bijvoorbeeld een basic deken (wit) voor Jasmin aangeschaft welke zo rond de 80 euro was. Tsja als je er baby voor zet dan wordt het tien keer zo duur ;). Daarnaast heb hiermee meteen wat unieks én handgemaakt in huis. Twee dingen die ik erg leuk vind aan Fascal haar bedrijfje.

Naast deze prachtige dekens maakt ze trouwens ook kleding, spuugdoekjes, en toffe bandana slabs. Het allerleukste is wel dat je alles zelf met elkaar kan laten matchen, of juist niet en voor te gekke combinaties gaan. Ik vind ons mintgroene dekentje super schattig, tot je hem omdraait en de stoere print met de konijntjes ziet. Ik ben fan hoor! Gewoon omdat het heel erg in mijn straatje past. Ik denk dat een lichtroze deken met veertjes ook echt heel leuk gaat staan in Jasmin haar kamertje.

IMG_1523

16403300_1763146860680111_5343707519120860445_o

Naast dat het dekentje mooi is is hij ook nog eens lekker zacht (ruikt hij heerlijk haha) en is Jasmin er ook dol op. Wanneer het lenteweer zich weer aandient maak ik haar ledikant direct op met deze deken. Hij is warm, maar niet té en daarnaast ook niet zo zwaar als sommige dekens kunnen zijn. Wij nemen het Fastastic deken namelijk ook vaak genoeg mee wanneer Jasmin uit logeren gaat. Hij neemt namelijk niet zo veel ruimte in en Jasmin slaapt lekkerder wanneer ze iets bij haar heeft dat een bekende geur heeft (naast knuffel Harry!). Ook handig, er komen wasvoorschriften bij. Wel zo fijn voor een kluns zoals ik.

IMG_1213

Mocht je nu ook enthousiast zijn? Neem dan zeker een kijkje op Fascal haar Facebookpagina, er staan genoeg voorbeelden op en ik weet bijna zeker dat je niet weg kan klikken zonder iets te bestellen ;). Or is it only me?

Een ledikant deken van 100 cm bij 140 cm is er al voor 44,95. Voor anderen prijzen moet je even haar Facebook account bekijken. Dat doe je hier.  Tip: zo’n deken (of ander Fastastic product) is ook heel leuk om cadeau te geven. Een kraamcadeau of misschien voor een verjaardag? Het lijkt mij echt heel leuk om te krijgen, en dat zegt wat haha.

Drive safe,

Madelaine.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.