Motorbeurs 2017 – RECAP

maart 2, 2017

Vorige week donderdag vertrokken we, zeer gehaast en door ”de storm”, naar de Jaarbeurs in Utrecht. Nog even snuffelen bij de MOTORbeurs. Ik had een hele leuke samenwerking met ze en moest natuurlijk zelf ook even buurten.

IMG_1128

De beurs was dit jaar niet heel anders opgezet dan voorgaande jaren, de BMW stand was (zoals gewoonlijk) weer prachtig, maar ook Kawasaki en Suzuki hadden er wat van gemaakt. Ondanks dat ik alle modellen al op de INTERMOT had gezien (vlogs staan er van online) blijft het leuk om even rond te kijken en te genieten van al dat moois. Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar deze prachtige rode Italiaanse. Al vanaf meters afstand trok deze Ducati de aandacht, wauw.

IMG_0993

IMG_1118

Daarnaast vond ik het ook wel tof om de nieuwe R6 naast zijn grote broer te zien staan. Ik ben benieuwd naar de rij-eigenschappen van deze R6. Rij-ervaring komt dan ook zeker!

IMG_1136.png

IMG_1133Deze staat ook hoog op het ’to drive’ lijstje. Wat een leukerd!

Dit jaar heb ik niks gekocht, we waren er net iets te kort om relaxt te kunnen winkelen en ik vind dat de ”beursaanbiedingen” ook niet meer zijn wat ze waren. Ik zoek wel bij Hans van Wijk of shop even online voor een nieuw paar handschoenen. Het enige wat ik scoorde was een pen van Honda ;). Die trouwens wel heel erg lekker schrijft.

IMG_1138

IMG_1141

Ondanks het feit dat ik niet uren heb rondgelopen heeft de MOTORbeurs wel weer wakker gemaakt waar ‘ie goed in is; de zin in het motorrijden. Jongens, ik kan niet meer wachten!

Was jij ook op de beurs te vinden?

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.