Op bezoek bij – Absolute Motors

januari 26, 2017

Keek je vroeger ook wel eens ‘Pimp my ride’? En doet het personaliseren van bolides je direct denken aan een hyperactieve X-Zibit die 5 aquaria in een Honda Civic propt? Think again

IMG_0487

 

Tegenwoordig is het customizen van (exclusieve) bolides niet meer weg te denken in de autowereld. En laat Absolute Motors daar nou heer en meester in zijn. Ik ging langs om een kijkje te nemen bij dé plek ”where the magic happens”.

Absolute Motors is een razend populair jong bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Dat het goed gaat bij Absolute Motors is wel te zien aan wat er binnen stond. Toen ik langs kwam stond er onder andere een Ferrari F12, een Mercedes ML63 AMG (van de foto’s) en een G63 AMG in de shop. Absolute Motors heeft oog voor detail en laat alle wensen van de klanten uitkomen. Ja, ook die van Lil’ Kleine :). 

IMG_0472-Recovered

 

It’s a wrap

Het laten wrappen van auto’s is tegenwoordig geen uitzondering meer, sterker nog het is bijna een zeldzaamheid als je in het luxere segment géén wrap op je auto laat plaatsen. Het een nog exclusiever dan het andere. Je kan het zo gek niet bedenken, alles kan. Natuurlijk wil je dat dit vakkundig en secuur gedaan wordt. Bij Absolute Motors heb ik live mee mogen maken hoe dit te werk gaat. Nou kan ik je heel veel vertellen over wrappen ( 😉 ), maar één ding kan ik zeker stellen, dit gaat er uiterst secuur en precies aan toe. Elk stukje wordt op de millimeter na gecontroleerd om tot een perfect resultaat te leiden.

IMG_0483-Recovered

IMG_0493

IMG_0495

IMG_0485

Loud pipes save lifes

Maar niet alleen het wrappen hebben deze heren onder de knie. Het personaliseren van auto’s gaat nog vele stappen verder. Je kan bij Absolute Motors ook terecht voor chiptuning, waardoor er een verbeterde afstelling en meer vermogen uit het motorblok kan worden behaald, of het vakkundig laten plaatsen van een aftermarket uitlaatsysteem (het allermooiste is natuurlijk een combinatie van deze twee).

Geen behoefte aan een wrap en al tevreden met de prestaties? Absolute Motors heeft ook een Xpel ruimte waar Xpel Ultimate folie op de auto wordt toegebracht. Dit is een vrijwel onzichtbare folielaag over de lak heen en deze zorgt er voor dat de lak beschermt blijft tegen steenslag en krasjes die tijdens dagelijks gebruik optreden.

IMG_0474

Een kijkje nemen of je bolide vakkundig onder handen willen laten nemen? Je vind Absolute Motors op de Florijnstraat 6E in Ridderkerk (Zuid-Holland). Liever digitaal rond loeren? Je kan de mannen volgen via Instagram en Facebook

1 Comment

  • Reply Linda maart 27, 2017 at 13:41

    Haha ja, ik keek vroeger ook altijd Pimp My Ride op MTV. Gaaf dat je bij Absolute motors langs ben geweest. Ik zit ook na te denken over carwrapping. Mijn auto kan wel een nieuwe look en feel gebruiken. Nu nog even inspiratie opdoen voor de stoerste kleuren of patronen!

  • Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.