PLOG – 12 Juli

juli 13, 2015

Op 12 juli kwam mijn schoonvader ook op bezoek voor een nachtje, hebben we weer Heisse Stein gegeten en viel het weer een beetje tegen.

IMG_5648Goedemorgen, eerst de plog even maken onder het genot van een kopje cappcuccino. Kees komt er zo aan dus dan wil ik wel alvast klaar zijn met het bloggen.

IMG_5650De Dolce Gusto (zelf meegenomen) wordt gedemonstreerd aan Otto.

IMG_5651Bij gebrek aan water ligt er een stoel in het badje. Helaas slaat het weer om en heb ik er nog geen gebruik van kunnen maken.

IMG_5652

Tijd om op te maken. Yes ik kijk Autoweek en daarna een filmpje van Vera Camilla, moet kunnen.

IMG_5654

Sinds mijn zwangerschap leent mijn hoofd zich niet echt meer voor selfies, vind ik dan. Maar vandaag is het gelukkig qua make-up en haar wel redelijk gelukt denk ik zo.

IMG_5656

De outfit van vandaag, de babybump groeit goed!

IMG_5657

Inmiddels is Kees ook aangekomen en drinken we heel fancy cola uit een wijnglas. Kees vraagt zich af of je hier in de buurt wel kan tanken. Iets dat ‘ie de komende weken nog zeker aan gaat horen ;).

IMG_5658

Mama maakt voor iedereen broodjes klaar en ik lees de Revu.

IMG_5660

Ondertussen bedenken de mannen een plan hoe ze Duitsland gaan veroveren.

IMG_5661

Dit flesje kon ik natuurlijk niet laten staan.

IMG_5662

Mama blijft thuis, wij gaan naar de Ring toe. Ye-ah.

IMG_5669

Onderweg spotten we deze Mercedes A-Klasse Cross-over. Hij is al wat bekender, maar alsnog is het bijzonder om een auto helemaal in camouflage te zien staan/rijden.

IMG_5670

Het is best druk bij de ring, we parkeren de auto en lopen naar de ingang toe.

IMG_5673

Zoals ik dus al zei… DRUK.

IMG_5672

Oh een 30 Jahre M5. Michel verkondigde dat dit een 50 Jahre versie is. Hij loopt zo’n 20 jaar voor :P.

IMG_5674

Het spijt me zeer, ik ben écht een autoliefhebster. Dus kiekte ik ook deze C63 AMG.

IMG_5676

En (wederom) een achterkantje, dit keer van een 458

IMG_5680

Ik ben echt stapelverliefd geworden op de 2-serie coupe. Dus BMW, mocht ik ooit in een nieuwe 2-serie kunnen rijden. Dan het liefst in een M235i. Dat snoetje! Zo onwijs mooi!

IMG_5682

Automatic, got boost? Super grappig.

IMG_5683

En de baan is ineens dicht, er is een ongeluk gebeurt want er komt een ambulance met sirenes de Ring af en even later een aardig gedeukte Opel Corsa.

IMG_5688

We rijden naar de zandvlakte en tegen de kou pik ik Michel zijn trui in. We maken deze prachtige paraplu selfie en zijn totaal niet verwaaid en nat geregend..

IMG_5690

Langs de Ring vermaken we ons uitstekend, inmiddels is ‘ie al weer open. Er komt van alles voorbij; een baas die een 1M driftend de bocht door stuurt, een klassieke Volvo en een bestelbusje. Ik kijk m’n ogen uit.

IMG_5696

We spotten 335_RS (mede BMW rijdster uit Delft) (instagramnaam) naast ons en maken een praatje. Mijn geheugen is een zeef, sorry ik ben je naam al vergeten :(. STOM! Maar was leuk je even te zien. Ze was zelf nog twee rondjes met d’r E92 de Ring over geweest. Ik HOU van vrouwen die awesome zijn.

IMG_5698

We hebben het wel gezien en rijden naar Adenauer Forst toe. Hier is meer actie te zien volgens Michel. En ja dat klopt wel, een Cayenne schat een bocht verkeerd in, een vrouwelijke rijdster die echt te langzaam gaat en een SUV die voor de lol al het gras meepakt.

IMG_5699

Ook komen er een klein aantal motorrijders voorbij. Eentje kneedownt de bocht gewoon. Mijn hart verzakt dan echt een klein beetje, maar het is wel onwijs baas als je dit durft te rijden op de motor hoor. Mij niet gezien.

IMG_5700

Het begint weer te regenen, we gaan terug naar het huisje.

IMG_5701

Ik lees mijn fora, wat blogs en iedereen chillt eigenlijk eventjes. Onze ouder(s) kunnen het onwijs goed met elkaar vinden en kletsen wat af. Super fijn dat het zo gezellig is.

IMG_5702

NERD ALERT. Ik hou van cijfercodes maken. En deze ging vrij gemakkelijk eigenlijk.

IMG_5704

Michel besluit om in de (drup)regen de auto te gaan wassen. Dat is zijn manier van relaxen, ach ja. De M5 blinkt weer, alleen blijft de achterkant nat omdat het daar nog aan het regen is.

IMG_5706

Ik maak onze Lush Bubble Bar soldaat, pak er een 0% Radler bij en zet ‘Lauren in de liefde’ aan. Echt even badderen als een baas.

IMG_5709

Van badjas naar.. Michel z’n chillbroek. Hakken er onder aan, en het kan prima eigenlijk. Petrolhead on heels he ;).

IMG_5711

Lekker krap op de achterbank (nee hoor viel mee) naar Pistenklause toe. Jaa uiteten met z’n allen, gezellig!

IMG_5712

In ons beste steenkolen Duits plaatsen we onze bestellingen. Iedereen gaat voor de Heisse Stein, echt het vlaggenschip van dit (best bekende) restaurant in Nurburg.

IMG_5713

Genoeg groenvoer. In Duitsland krijg je de salade vooraf.

IMG_5715

Mama en Otto gaan voor vis, wij nemen allemaal Argentijnse Filet. En wees niet bang, ik bakte het vlees goed door. Dit biefstukje was zo heerlijk mals dat het echt geen straf was om hem well done te eten. Kan je als zwangere toch nog een beetje genieten van good food.

IMG_5717Ik moest natuurlijk ook even op de muur schrijven, echt prachtig zo..

IMG_5718

Na het lekkere avondeten is het tijd voor een Latte Macchiato. Die ging er wel in, en hij was echt onwijs lekker.

IMG_5723
Michel zag deze Black Series, en ik had meer aandacht voor de kitties die er rond liepen. Ahh schattig. Op dat soort momenten mis ik mijn eigen kleine katje toch wel hoor. En ja de Mercedes mocht er ook wel zijn. Iets minder schattig weliswaar.

IMG_5724

Weer terug bij het huisje, Michel heeft zijn wasspullen laten liggen.. oen.

IMG_5725

Lekker kletsen en chillen (met mama naast me) in de woonkamer. Helaas zonder houtvuurtje buiten deze avond. We hebben het echt over van alles, terwijl mijn moeder een boek leest. Ik laat haar onwijs schrikken door ‘LAATSTE WOORD’ te roepen terwijl ik met mijn hand op haar boek sla. Ah sorry, maar gelukkig zag ze de humor er wel van in.

IMG_5726Dit biertje is houdbaar tot de uitgerekende datum, nou, leuk, ja , grappig.

IMG_5728

En dan is het tijd voor bed, morgen gaan we naar Cochem toe en gaan mama, Otto, Kees weer naar huis toe :(. Gelukkig komt dinsdag weer bezoek! En een avondje alleen is ook wel weer even lekker. Maar nu geniet ik nog van de gezelligheid en drukte. Good night..

– Madelaine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.