QUICK TIP – INVISIBOBBLE

februari 15, 2017

NIVEXIk hoor je denken, ”Invisi.. wat?”. Maar geloof mij, nadat je kennis hebt gemaakt met dit koddige elastiekje wil je niet anders meer. Bikerbabes, listen up. 

Sinds ik motorrij, heck al sinds ik les had, heb ik een euvel welke ik niet verholpen krijg: het elastiekjesdrama. Ik heb redelijk lang haar en daarom maak ik altijd een vlecht wanneer ik ga motorrijden. Om het maar even niet over de piekende haren van de laagjes te hebben, maar goed. Ik heb dus wel eens gehad dat ik werd ingehaald door mijn elastiekje en vervolgens als een soort Pino aan kwam op mijn bestemming. ”Dan kam je je haar toch?”, nou heeft onze S1000RR (.. later meer) niet veel bergruimte en past er echt geen kam in, daarnaast heb ik ook nog geen klein rugzakje. Dus nee, haren kammen zit er niet altijd in.

IMG_1082

Ik heb diverse soorten elastiekjes gebruikt, pas toen ik de Invisibobble tegen kwam had ik iets gevonden dat werkte. Ik heb ze wel eens vaker in mijn handen gehad, want ze zien er gewoon grappig uit. Toch ging ik niet overstag, ze kosten namelijk 5 euro per doosje. Daar krijg je er slechts drie voor. Toch wil ik iedereen aanraden om ze eens te proberen. Deze jongens blijven namelijk muurvast in je haar zitten EN er komt geen rare knik in je staart.

IMG_1084IMG_1090

Zelf gebruik ik er altijd twee in een vlecht, eentje boven in en eentje onder, om wat meer vastigheid te hebben. Ik ben in ieder geval helemaal happy met deze uitvinding, dus Invisibobble, mochten jullie dit lezen dan sta ik open voor nog een paar doosjes ;). Je kan ze kopen in je eigen haarkleur, of onzichtbaar, maar er zijn ook genoeg leuke kleurtjes om uit te kiezen.

Je kan de Invisibobble bij vrijwel elke drogist vinden.

PS: een les Caribbean Jam overleven ze ook. Ik ben fan!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.