Random Favourites #3

februari 29, 2016

Ik vond het wel weer eens tijd voor een Random Favourites.  Meer heb ik er niet aan toe te voegen, lees gewoon maar verder :). Dit maal echt cars, bikes, life. Kom ik toch mijn blog goed na ;).

_DSC0446

730Ld

_DSC0436

Samen met Yvette van Automeisje, en haar vriendin Maaike, testte wij deze BMW 730Ld. Dat is niet zomaar een BMW! Deze auto ademt royale luxe en is de bolide om in gechauffeerd te worden. Helaas had ik geen butler tot beschikking die dag, maar hey zelf rijden is natuurlijk een stuk leuker. Als iemand tegen mij zegt ‘koop maar’, dan komt er een donkerblauwe 750Li met M Pakket voor de deur. Maar goed deze zilvere rakker was al 170.000 euro en dat is toch iets te veel van het goede ;). ”Daar koop je ook een huis van”. True.

Bath and body works kaarsen

_DSC0458

Mijn zwager en een goede vriend van ons waren samen naar Dubai (jaloers) en Bahrein voor auto gerelateerde zaken (nog meer jaloers) (zelfs over het circuit van Bahrein gereden.. NOG MEER JALOERS). Ik had ze een klein boodschappenlijstje meegegeven en ben weer helemaal in de zevende hemel met mijn Bath and Body Works spullen :). Dit maal zijn de kaarsen aan de beurt. De groene, met eucalyptus, laat je woonkamer echt naar een spa ruiken en Vanilla Bean is gewoon een heerlijke basic maar onwijs lekkere vanillegeur. De kaarsen van Bath and Body Works ruiken niet chemisch en branden super lang. Met de deksel doe je de kaarsen uit, zo heb je geen rookwalm in huis en hoef je ook niet je longen uit je lijf te blazen om het vlammetje te doven. De kleine Cinnamon Caramel Swirl kaars hebben we al in het groot en ruikt naar hopjesvla. Wel erg zoet, je hoeft hem enkel 10 minuten te laten branden en je hele huis ruikt naar een soort snoepwinkel.

Beautyblender

_DSC0797

Ik was al een lange tijd fan van de spons van Real Techniques maar toch was ik nieuwsgierig naar de Beautyblender. Voordat ik de spons van Real Techniques had aangeschaft gebruikte ik zo nu en dan een neppe variant van de BB maar goed die werken natuurlijk voor geen meter. Zo ga je telkens een stapje omhoog en ontkom je bijna niet aan dat roze eivormige ding. Eerlijk, 20 euro vind ik niet niks voor een ”spons”. Maar wauw, wat werkt ‘ie geweldig zeg. Hij is nog beter dan die van Real Techniques, veel zachter, neemt minder product op, blijft langer in de vorm nadat ie nat is gemaakt en hij is makkelijker te reinigen. De spons van Real Techniques was na een wasbeurt al zijn puntje kwijt, dat stukje viel er ineens af, en het lijkt dus dat hij minder geschikt is voor frequent gebruik. Ook vind ik dat de Beautyblender veel beter aanbrengt en het effect vind ik meer dekkend en ”dewy”. De spons van RT maakte het effect wat ‘wateriger’ om het zo maar te noemen. Ik ben blij met de Beautyblender en koop hem zeker nog een keer wanneer degene die ik nu heb aan het eind van zijn latijn is.

Kat von D Tattoo Liner

_DSC0471

Ook deze stond, last minute, nog op mijn boodschappenlijst voor mijn zwager. Heel eerlijk had ik er niet aan gedacht tot mijn schoonzus zei dat ze die ook had gevraagd. We hebben hier natuurlijk geen Kat von D make-up en ik was altijd al erg benieuwd naar de Tattoo Liner. Mijn standaard make-up look bestaat onder andere uit een winged liner en de zoektocht naar dé perfecte eyeliner gaat dus altijd door. De Tattoo Liner heeft een heel scherp puntje die bestaat uit meerdere haartjes, en dus niet uit vilt, waardoor je hele mooie lijnen kan trekken met de eyeliner. Hij is niet waterproof en de ene dag lijkt het wel alsof ‘ie langer blijft zitten dan de andere. Ik gebruik een MAC Paint Pot in ‘Soft Ochre’ als basis, daarop MAC Blanc Type als oogschaduw en dan de Tattoo Liner voor het lijntje. Ik vind hem heel fijn werken, maar qua houdbaarheid had ‘ie wel wat beter gemogen. Gelukkig is de Tattoo Liner niet heel duur, hij kost zo rond de 14 euro. Gezien de verkrijgbaarheid zal ik ‘m niet heel snel nog een keer aanschaffen, tenzij ik ineens los wil gaan bij Sephora. Maar zodra we in oktober in Dubai zijn neem ik ‘m wel weer mee.

Zwemmen met Jasmin

12729447_1074682102594452_236878434_n

Michel is samen met zijn broer en zijn vriendin en hun neefje wezen zwemmen. Natuurlijk was Jasmin ook mee en ik mocht vanaf de kant foto’s maken. Het was zo lief om Jasmin en Michel samen te zien ”zwemmen”. Ze genoot er echt van en wat was ze ineens nog klein toen ze zo bij de andere kinderen in het bad ‘zat’. Als ik haar nu beet pak vind ik haar zo gegroeid maar wanneer ze bij andere kinderen is dan is ze echt nog een kleine baby. Mijn moederhart smolt ;). Volgende keer ga ik mee, eerst maar eens nog slagen voor mijn ‘body after baby’ lichaam en een bikini.

Dubai

Onze vakantie is geboekt! We gaan eind oktober weer richting Dubai met Fly Emirates. We verblijven in hetzelfde appartement als vorig jaar januari: Nuran in de Dubai Marina. We hebben wat tips op gezocht via internet en gaan dit jaar wel wat meer met de metro doen in plaats van met de taxi. Ik kan niet wachten, even met zijn tweeën er uit. Auto’s, zon, goed winkelen, lekker eten en fijn gezelschap. We gaan wederom weer een video maken, dit keer minder schokkerig haha.

S1000RR

12328455_1684182431858442_1333145501_n

Vanaf morgen hebben we er weer een tweewieler bij. 200 PK op 2 wielen met een gewicht van 200 kilo: de S1000RR. Ik kan niet meer wachten! Leuke bijkomstigheid is dat ik Michel zijn nieuwe motorpak ook pas haha. Maar goed, ik heb mijn eigen ;). Hij is wel zo lief dat ik ook zijn pak mag lenen, er zit namelijk wel een verschil in (combi – 1 piece).

Dat waren ze weer! Fijne week.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.