Random Favourites #5

mei 2, 2016

Yes, een nieuwe Random Favourites. Gewoon weer een opsomming van dingen die ik erg leuk vond afgelopen tijd :). April was mijn verjaardagsmaand! Ik ben goed verwend al zeg ik het zelf, er is voldoende taart gegeten en vanaf vandaag begin ik dus met #cutthecrap. Gezond eten, weer starten met Kayla Itsines en op z’n tijd een soort ’treat yo self’ moment. Maar goed dat is weer een heel ander verhaal. Let’s start the favs. Van baby tot Mulberry en onze M5 die te koop is :).

13077073_1121457541251928_4081475947235732908_n

26766658935_317e0f421e_c

Amsterdam

Vers van de pers, gister waren Michel en ik (en Jasmin dus) met z’n drieën naar Amsterdam toe. Een heel spontaan uitje! We parkeerden de auto bij de NSDM werf en pakte de ferry naar Centraal Station. Voor iemand die onwijze paniekaanvallen in het openbaar vervoer had was het wel even spannend, maar ik heb heel de dag werkelijk nergens last van gehad (ja m’n voeten maar oké). Bij de Bijenkorf moest ik even neuzen bij de tassen en volgens Michel werd m’n Mulberry uitvoerig bekeken haha. Ik kocht een MAC lipstick in Mehr (matte) en schafte ook een nieuwe Fix + aan, de mijne was bijna op dus een vervanger is altijd handig. Ik zag mijn kapster met ‘Mehr’ op en was opslag verliefd op de kleur. Het is een mooie oud roze lipkleur die niet te veel aandacht vraagt, daarnaast vind ik de lipsticks van MAC erg fijn. Verder hebben we wat rondgelopen door het Vondelpark, ben ik nog even bij de Mulberry winkel binnen geweest op de P.C (en heb ik een nieuwe dustbag voor m’n Bayswater). We hebbben een heerlijk broodje carpaccio gegeten bij Players, waar we ook even rustig Jasmin haar flesje konden geven op het terras. Jasmin hield zich verder erg goed, alleen op het einde was ze de kinderwagen zat maar nadat Michel haar even had gedragen was alles weer goed. We hebben bijna 11 kilometer gewandeld! Note to self: Allstars zijn niet de beste schoenen om dit mee te doen :’). Aan het einde liep ik als een soort pinguïn.

26672910612_a61395647a_c

Baby

Ondanks dat ze nog maar 4 maanden oud is heeft Jasmin ook een paar favoriete dingetjes. Als eerst is dat wasbeertje echt haar knuffeltje geworden, misschien wel omdat wij ‘m overal meenemen voor haar maar ze slaapt er mee, kroelt er mee en gooit ‘m door de box heen. Michel heeft de wasbeer liefkozend ‘Harry’ genoemd en is van HappyHorse. We willen graag een tweede exemplaar maar helaas is Harry nergens meer te krijgen :(. Mocht iemand een Harry de wasbeer tegenkomen dan horen we ’t graag. De Naïf bodylotion is er eentje om over naar huis te schrijven. Persoonlijk vind ik Zwitsal echt onwijs meuren dus de geur van deze bodylotion kon alleen maar meevallen. En dat doet ‘ie ook, hij ruikt fris en zacht en er zitten geen crap toevoegingen in dit product. Jasmin haar huidje voelt na gebruik zacht aan en rode plekjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Omdat dikke baby billen ook verzorging nodig hebben heb ik, toen ik nog zwanger was, billenbalsem gekocht van Weleda. Ik heb geen ervaring met andere producten maar weet wel dat deze echt heel fijn is. Wederom helemaal natuurlijk en geen schadelijke ingrediënten. Hij ruikt lekker naar camille en zodra deze op is komt er zeker een nieuwe tube. Nu heeft Jasmin vrijwel geen last van luieruitslag (welkom in de wereld van een moeder), wellicht dat het gebruik van deze billenbalsem daar ook een rol in speelt.

26766355635_e779921075_c

Kleed

Ik heb er een soort sport van gemaakt om leuke dingen op de kop te tikken via Marktplaats. Zo kwam ik ook bij die Lappljung kleed van Ikea terecht. Ik pikte ‘m op in een prachtig penthouse in Rotterdam -een ervaring an sich- en na ons weekendje Centerparcs legde we ‘m neer. Ik was klaar met een hoogpolig kleed omdat we natuurlijk twee katten hebben, een baby, en ik zelf ook aardig wat kan knoeien. Daarnaast vind ik een hoogpolig kleed nou niet echt je van het als het op stofzuigen aan komt. Dit nieuwe kleed stond verrassend leuk en is heel erg makkelijk te reinigen. Ik ben er blij mee! Hij was nog gloednieuw en ik bespaarde weer een paar tientjes, winning.

13092316_1774529572777101_412632902_n

Mini Mac van Rebecca Minkoff


Naast de Mulberry is er afgelopen maand nog een tas bij gekomen. Crazy bag lady in tha house. Van Michel kreeg ik een gedeelte van deze tas voor mijn verjaardag en binnen 24 uur had ik hem in huis. Ik heb het over deze prachtige Mini Mac van Rebecca Minkoff met zilveren hardware. De Bayswater is ook een groot favoriet, maar deze tas vind ik net wat stoerder en leuker om mee te nemen naar bijvoorbeeld een avondje uit. De studs, grote sluiting met de haak en de sliertjes geven de tas een unieke look. Hij is gemaakt van zacht leer en telkens moet ik er wel even aan ruiken. De geur van nieuwe auto’s en nieuwe tassen maken mij heel erg blij ;). Zoals je kan zien leent het kleed zich ook erg goed voor productfoto’s.

12930963_525015034367225_2135184431_n

Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere ook een prachtig horloge van Cluse én de parfum hit op het moment: Molecule 01. Een unisex luchtje met als ingrediënt slechts 1 molecule (hence the name). Naast deze leuke cadeautjes heb ik ook nog een nieuwe yogamat gehad, wat bonnen van de H&M (altijd welkom) en heb ik van het overige verjaadagsgeld een waanzinnige ’treat yo self’ middag gehad bij een beautysalon hier in de buurt. Ik had een 30 minuten durende gezichtsbehandeling, heb drie uur in de stoel bij de kapper gezeten voor een subtiele bayalage, knipbeurt en hoofdmassage, ook werd ik  daarna ook nog onder handen genomen door een visagist. Het was heerlijk om even ‘me time’ te hebben.

12965097_1697719663848698_1399281105_n

Auto

Begin april waren we met Michel z’n vader, broer, schoonzus en neefje een weekendje weg geweest naar Centerparcs (de Kempervennen). Ik testte meteen de BMW 330 en die rijervaring kan je hier lezen. Ook kwam ik deze maand een mooie Ferrari F40 onder ogen tijdens de ‘Cars and Cupcakes’ meeting van Yvette (Het Automeisje). Een leuke aangelegenheid om te netwerken, te kletsen met mede autoliefhebsters en natuurlijk om mooie bolides te bekijken. Ik kwam twee meiden tegen die ik via het almachtige internet kende en dat klikte ook wel erg leuk moet ik zeggen :).

Bij van den Akker hebben ze echt heerlijke auto’s staan, zo spotte ik ook een paarse Phantom.De OPC die ik mee had stond een beetje zielig zo tussen de Audi’s ;). Deze F40 zette ik speciaal voor Michel even op de foto, als er nou ooit een Ferrari komt dan wordt het deze.. Moeten we wel eerst een paar miljoen winnen haha. En ik zou Madelaine niet zijn als ik stiekem een cupcake mee griste voor de terug rit. Nomnomnom. Die zelfde middag reden Michel en ik nog een proefrit in een potentiële opvolger van de M5 (die trouwens te koop staat) maar we zoeken nog rustig even verder. Het was een dag vol auto’s die we afsloten bij RRRollend Delft.

26766658805_4b173b7990_z

Dit waren weer de random favourites voor deze maand, ik moet mezelf soms echt inhouden om niet alles wat ik leuk vind op de foto te zetten en er een ellenlang verhaal bij te posten :). Maar waar het hart van vol zit…

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.