Random Favourites #6

juli 15, 2016

Oh ik word hier telkens weer zo blij van, gewoon een opsomming van wat dingen die de afgelopen tijd tot ‘favoriet’ bestempeld zijn.

_DSC1923

The Black Keys 

Terug van weggeweest in mijn Spotify playlist: The Black Keys. Een tijd lang heb ik er niet meer naar geluisterd maar ineens had ik er weer zin in. Herken je dat? Dan heb je ineens meer dan genoeg van een bepaalde artiest/band gehoord.

Er zit ook wel een randje aan de nummers van The Black Keys, voor mij persoonlijk dan he. Toch wilde ik ze weer een kans geven en inmiddels kan ik weer luidkeels meezingen met ‘Howling for you’. Weet je wat het is, soms moet je herinneringen vergeten om verder te kunnen.

Ikea Nockeby

_DSC1908

Vorig jaar kochten wij een Kivik hoekbank van Ikea. We gingen verhuizen dus was het tijd voor een nieuwe bank. Ongeveer twee maanden geleden zag ik dat ongeveer 30% van de bank bruin was geworden door verkleuring. Zo zonde! Ik baalde onwijs want die bank was net een jaar oud. Gelukkig was Ikea zo coulant om er voor te zorgen dat wij een compleet nieuwe bank mochten uitzoeken. Dit keer geen donkergrijs, een stukje strakker en wat kleiner. Ik ben er echt verliefd op en vraag me af waarom we niet eerder voor deze hebben gekozen. Wellicht kopen we ook nog de voetenbank erbij, voor nu houden we het even zo. Hij zit echt heerlijk en is uitstekend voor lange chill avonden.

p12668916_b_v8_ac

Speaking of, we zijn he-le-maal verslaafd aan Orphan Black. Orange is the new black hebben we binnen twee weken uitgekeken en ondanks dat het een best spannend seizoen was heb ik geen tranen moeten laten op het eind of iets. Ik vind het jammer dat we wel een jaar moeten wachten op het volgende seizoen.. duurt lang. Toen ik Netflix alweer wilde opzeggen besloten we om Orphan Black een kans te geven. Ik zag dat Cynthia van Misslipgloss deze serie had gekeken en had wel weer zin in iets nieuws. Ik houd totaal niet van Science Fiction en ondanks dat deze serie daar toch wel iets van bevat zijn we echt hooked. Het is namelijk een super spannende en bizarre thriller en laat ik daar nou echt gek op zijn. Soms kijken we drie afleveringen op een avond, we hebben nog drie hele seizoenen om te kijken, heerlijk!

_DSC1932

Het is best random en een favoriet dus ik prop ‘m er maar tussen. Wat ben ik blij dat Jasmin nu in maatje 74 zit en ze veel leukere kleding aan kan. Het kleine babyachtige is er inmiddels wel vanaf dus het is tijd voor stoere kleertjes. Ik shop het liefst bij Zara, H&M en Zeeman. Zeeman heeft verrassend leuke dingen voor de kleintjes, de kwaliteit is prima en de pasvorm is ook heel fijn. Tsja soms heeft Jas een shirtje nog geen halve dag aan dus waarom zou ik daar veel geld aan uitgeven (komt door eten/spelen/kwijlen etc.) als het ook goedkoop kan? De schattige mocassins heb ik via AliExpress gekocht, ze waren nog geen drie euro en lopen kan ze toch nog niet. Voor als ze wat groter is staan er al leuke andere schoentjes op haar te wachten. Jup, ik vermaak me wel met shoppen voor Jasmin.

De bloemen in de tuin.

Ik klink net als een 65+’er maar de hortensia’s in de tuin staan zo mooi in bloem. Ik knip er soms een of twee af en doe ze dan in een vaasje voor op de koffietafel of naast de tv. Ik word sowieso erg vrolijk van bloemen in huis.

_DSC1924

 

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit prachtige palette van Morphe, het is het 35K palette. Veel koffie achtige en nude tinten, ik houd er van. De pigmentatie is geweldig, de kleuren blenden prachtig en niet geheel onbelangrijk je krijgt veel waar voor je geld. Ook ben ik helemaal gek op het palette welke Serena van Beautylab heeft samengesteld voor Essence. Zoals je ziet gebruik ik het kwastje niet en ook de oogschaduw moet ik nog een keer gebruiken, maar de bronzer en highlighter zijn werkelijk fantastisch. Mocht je ‘m nog kunnen bemachtigen, koop ‘m dan! Voor 5 euro kan je echt geen miskoop doen.

_DSC1918

_DSC1795

Voor NIVEX mocht ik de Suzuki Swift Bandit uitproberen, een leuke fijne stadsauto met een fijn prijskaartje er aan. Heb je deze review al gelezen? Momenteel rijd ik van Suzuki de GSR 750 Street Extreme en ik ben dan ook zo trots als een pauw dat ik de eerste Nederlandse motorblogster ben :)! Binnenkort kan je dus een rij-ervaring lezen over deze geweldige naked bike. Ik ben nu al helemaal verliefd.

Dat waren weer een paar favorieten op een rijtje. Fijn weekend alvast.

 

Drive safe,

Madelaine.

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.