Random Kletsen #2

mei 30, 2016

Hi all, ik heb weer wat te kletsen dus bij dezen een nieuwe update. Onder andere over onze zomervakantie en mijn nieuwe baan, de zoektocht naar een nieuwe auto en nog meer.

IMG_5643

We’re all going on a summer holiday.

IMG_5614

Pas deze week boekte Michel en ik onze vakantie. I know, een beetje laat maar ach. Wederom gaan we naar Drees toe en verblijven we in het Lindner Ferienpark. De omgeving is prachtig, mooie natuur, lekker wandelen, een uurtje van Düsseldorf vandaan en slechts tien minuten rijden van de Nürburgring (dat laatste is natuurlijk het belangrijkst). We hopen dat we dan ook met de nieuwe auto kunnen gaan, als we die dan al hebben of course. De zoektocht loopt nog door en ook is onze M5 nog niet verkocht. Nog even wachten op de koper :). Dat schijnt wel handig te zijn. Jasmin gaat natuurlijk mee, maar ook onze ouder(s) zijn welkom. Die moeten we nog even uitnodigen voor een nachtje of twee. Of bij dezen als ze mijn blog lezen. (Kees, er zijn tankstations hoor) We gaan, net zoals vorig jaar, zes dagen weg alleen dan nu ergens later in de zomer. Vorig jaar waren we begin juli, we hadden slechts twee dagen goed weer :(. Met babybump ben ik toen nog wat rondjes mee de Ring over geweest, dit keer laten we Jasmin natuurlijk in het huisje (met oppas, doh.) We zijn wel een beetje voorspelbaar, eerst weer een week naar Duitsland (dit wordt mijn 22e keer..) en in oktober weer naar Dubai.

Work work work work.

Maar voor we op vakantie gaan ga ik beginnen aan mijn nieuwe baan! Yes, ik heb een passende baan gevonden om mijn studie deeltijd mee af te ronden. En ik was ook wel echt behoorlijk toe aan een ”nieuwe uitdaging” om het maar even zo te verwoorden. Ik heb het 4 jaar naar mijn zin gehad bij de telefoonwinkel, maar helaas was het aan het einde van de rit niet leuk meer (zacht uitgedrukt). Het begon ook als een bijbaan en op een gegeven moment werd het echt mijn werk. Ik merkte dat ik toch een ander doel had in mijn leven, gelukkig ben ik nog jong genoeg om erachter te komen wat dat precies is. Zeker weten behoort mijn blog en de autojournalistiek tot een van de doelen! Ik voel me echt heel gezegend dat ik dit mag doen. Nee ik heb geen miljoenenpubliek maar heb wel een leuke rits aan (trouwe)volgers en ik mag hele gave dingen doen 🙂 Anyways, tijd voor een nieuwe start. Ik ga me bezig houden met bezwaarschriften en dat lijkt me echt heel erg leuk om te doen. Naast mijn baan houd ik me natuurlijk nog bezig met NIVEX. Een groot pluspunt is dat ik nooit meer in het weekend hoef te werken, hoewel ik het vroeger heel burgerlijk en stom vond om een 9/5 baan te hebben is die gedachtegang wel veranderd toen ik moeder werd. Tijd met je gezin is zo kostbaar.  Oke nu klaar met het negatieve geblaat. Ik heb een nieuwe baan en dit moet natuurlijk gevierd worden! Michel en ik gaan dat op 1 juli doen, dan bestaat zijn eigen bedrijf ook één jaar dus dubbel feest :).

Even iets heel anders, ik schrijf wel vaker over mijn strubbelingen met mijn zelfbeeld en het afvallen/sporten na de bevalling. Bij 2wmn stuitte ik op een 30 dagen niet snoepen en snacken challenge en vol goede moed ga ik er aan mee doen. De enige uitzondering die ik heb is de bruiloft van goede vrienden in juni.

Ik heb nu de 100+ kijkers op snapchat, ik ”vlog” zo nu en dan een beetje. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen? Ik heet ‘mmvdv’ op Snapchat. Het leek me ook een leuk idee om een keer wat echte vlogs te maken, weekvlogs that is. Ik heb namelijk sinds kort een YouTube kanaal (jaja) dus wie weet..

Cars & Bikes

img_1191

Het gedeelte ‘life’ heb ik nu al aardig behandeld, op naar de auto’s. Zoals je misschien al hebt gezien heb ik recent de Opel Astra GTC OPC mogen rijden! Wat een leuke auto is dat zeg, de rij-ervaring lees je hier. Op uitnodiging van Tesla ben ik naar hun fabriek in Tilburg geweest. Ook dat verslag is terug te vinden op mijn blog, zeker het lezen waard.

Mijn rode vriendje van afgelopen weekend is een Ford Focus Red Edition, de eerste ervaring is in ieder geval heel erg positief. Die wegligging is goddelijk, ik zou er zo mee naar de Italiaanse kust willen rijden. Heerlijk. Binnenkort ga ik aan de slag met het gedeelte ‘bikes’. Er moeten natuurlijk ook motorfietsen getest worden en ook sta ik, als het weer het toelaat, weer achter de camera om de leuke Bikerbabes van Rotterdam te fotograferen in de haven van Rotterdam. Leuke ontwikkelingen dus.

De nieuwe rubriek ‘Bijzonder Bezit’ slaat goed aan, die van Theresa is op dit moment de best bekeken! Dat kan ook niet anders met zo’n hele dikke widebody. Mocht je zelf nou ook een bijzonder bezit hebben schroom dan niet om mij te contacten via Facebook of e-mail (info@madelainegoesfast.nl).

13249840_1556942484606181_1465033451_n

Zie ik je trouwens 4 juni tijdens dé Cars & Coffee van Autogespot? Het lijkt me echt leuk om wat lezers te ontmoeten en te kletsen over auto’s onder het genot van een bakkie. Dit keer zijn er ook heerlijke zoetigheden te koop om je kopje koffie compleet te maken. Je kan Cars and Coffee bezoeken van 10:00 tot 13:00 op het terrein van Pelican Rouge in Dordrecht. See you there ;).

Yours truly,

Madelaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.