Random Kletsen #3.

september 12, 2016

Hi allemaal! Ik heb weer wat dingen te vertellen, dus bij dezen een random update.

10407613_874855879245430_4983123825445196819_n

Lees snel verder.

De tagline

nivex1

Ik weet niet óf het je opvalt, ik heb de tagline van NIVEX verandert. Wanneer je nu op mijn site terecht komt zie je meteen waar NIVEX over gaat en waar ik voor sta: Cars, Bikes & Everything nice. Mijn eigen bedachte variant van ”Sugar, spice and everything nice”. Ik ben natuurlijk nog steeds een échte petrolhead -on heels- -of op Stan Smiths- maar ik vind dit pakkender. Je zal de tagline dus nog vaak tegen komen! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden :).

Stop, student time

Inmiddels ben ik al een paar weken bezig met het hervatten van mijn studie Integrale Veiligheidskunde. Momenteel zit ik in het laatste jaar en moet ik enkel ”nog” afstuderen. Oké, een paar tentamens hier en daar maar verder focus ik me dus op het afronden van mijn studie. InHolland heeft er echter voor gekozen om een afstudeer richting op te zetten en daar horen ook ineens projecten bij. Ik doe mijn studie deeltijd om dit te kunnen combineren met mijn werk, NIVEX, mijn gezin (op nummer 1 natuurlijk) en ergens ook nog het sociale leven dat ik heb. InHolland heeft er voor gekozen om de deeltijdstudies en voltijdstudies te verweven zodat er bijna geen verschil meer is. Wat ik aan een kant wel snap hoor, je moet immers het zelfde diploma krijgen. Anderzijds is het voor mij heel lastig om ineens een schouw te doen in een wijk terwijl ik door de weeks vol zit met andere verplichtingen. Wanneer ik dit post heb ik morgen een gesprek hierover met een teamleider, mocht je mijn twitter hebben gezien; ja dit is dezelfde teamleider die verkondigde dat ik me dan maar niet had moeten inschrijven. Auw! Ik ben namelijk van mening dat hier eerder en duidelijker over gecommuniceerd had moeten worden. Een meningsverschil kan hoor, dit vond ik alleen wel heel apart. Mocht je het afvragen: ik studeer Integrale Veiligheidskunde.

Slapeloze nachten

6293eb93a97c8dc467ca80d13220eb2f

Als ik dit eerder had geweten was ik denk ik naar een andere hogeschool gegaan, de studiedruk ligt nu niet een beetje hoog maar gigantisch hoog. Slapeloze nachten, stress, chaos.. zo voelde het de afgelopen weken een beetje in mijn hoofd. Gelukkig heb ik genoeg afleiding, maar toch wordt het even een half jaar met de kiezen op elkaar doorgaan. Omdat ik dus ineens een heleboel tijd moet ”inleveren” -ik krijg er een diploma voor terug als het goed is ;)- heb ik er wel voor gekozen om sommige dingen iets minder te doen of helemaal te laten. Zo kan ik niet meer elke week dansen, iets wat ik me heel veel liefde wel deed, maar moet dit echt om de week of twee a drie weken. Het klinkt misschien als iets kleins hoor maar ik haal er zo veel voldoening uit dat ik het best zonde vind. Daarnaast moest ik ook even bedenken wat ik met NIVEX ga doen. Dat klinkt een beetje dramatisch toch schrijf ik nu per week 3 artikelen. Maandag-woensdag-vrijdag. Dat betekent dus dat ik vooruit werk en wat uurtjes bezig ben met schrijven, editen en bewerken van foto’s. No problemo want ik doe het met liefde en vind het ontzettend leuk om voor mezelf te werken. Omdat het nu toch een stuk drukker is geworden en ik daar door een beetje overloop heb ik besloten om de komende tijd twee artikelen per week te posten. De ene keer is dit op maanden en vrijdag, de andere keer op woensdag en vrijdag. Ik heb geen verplichtingen ten opzichte van NIVEX en niemand zegt dat er iets ”moet”, toch vind ik het fijn om er een regelmaat in te houden. Mocht je je dus afvragen waarom er geen 3 maar 2 artikelen verschijnen, dan weet je nu waarom dat is. Ik hoop begin volgend jaar mij bezig te houden met mijn scriptie en dus geen projecten en zo meer te hebben, in ieder geval geen colleges meer! Maar goed, dat zien we dan wel.

Dubai & Kittens, Kittens & Dubai

10615472_876060422458309_4058826842045429406_n

Inmiddels is Nora bijna aan het einde van haar zwangerschap, ze waggelt wat rond en slaapt veel. We weten niet precies wanneer ze gaat bevallen maar wel dat dit zeer binnenkort zal zijn. Ze is echt flink uitgedijd! Ben zo benieuwd naar de babypoesjes, vooral hoe veel het er zijn. Op onze bovenste verdieping hebben we twee kamers over, een kamertje is inmiddels omgebouwd tot kittenkamer. Er staat een ren, bakjes, een kattenbak en een werpkist voor Nora. Om deze reden en omdat ik tentamens heb in oktober hebben wij Dubai verzet naar eind november. Jup, sinds februari dit jaar kijken we al uit naar onze welverdiende vakantie samen, gebeuren er nu allemaal dingen waardoor het later moet. Gelukkig zijn we de moeilijkste niet en ik heb echt geen zin in gestress om een toets terwijl ik 6000 kilometer verderop aan de Sisha zit :).

Dat is een beetje wat ik kwijt wilde.

Drive safe,

Madelaine

Mocht je dingen live willen volgen? Check dan mijn snapchat (mmvdv), instagram (nivexmv) of Facebook (nivexeu).

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.