Random kletsen

april 4, 2016

Hi! Even een update vanuit moi. De laatste tijd hebben er wat leuke dingen plaats gevonden dus het werd tijd om even bij te kletsen :). Van mijn eigen bedrijf tot het feit dat ik al een jaar niet meer rook. Random dus.

Geen 1 april grap

Sinds 1 april is NIVEX mijn eigen bedrijf geworden! Dat is iets om trots op te zijn en ik vond het ook heel bijzonder om naar de Kamer van Koophandel te gaan. Ik ging met het openbaar vervoer en als je mij een beetje kent of mijn blog volgt weet je dat ik daar altijd veel moeite mee heb gehad (paniekaanvallen), gelukkig ging vrijwel alles goed.

De zenuwen waren wel te verklaren natuurlijk. De man die mij inschreef was echt heel aardig en vond het erg bijzonder om een vrouw voor zijn neus te hebben die onder andere over auto’s en motoren schrijft. Hij reed zelf ook motor en motorrijders onder elkaar kunnen volgens mij blijven kletsen. Anyways, ik liep met mijn mapje onder mijn arm het gebouw uit en was ineens een ZZP’er. Super leuk! NIVEX beschouw ik dan ook wel echt als ‘werk’, maar grotendeels nog een hobby hoor. Het is en blijft mijn passie om te schrijven over alles wat ik leuk vind. Blijkbaar trekt dat mensen aan haha.

12936580_1102720246458991_5337049967841416683_n (1)

 

Vroomvroooom

Wat ook een leuke bijkomstigheid is is dat ik van diverse automerken nu ook auto’s voor NIVEX rijd. Binnenkort komen daar ook wat motoren bij! De M3 heeft het maar zwaar want hij wordt vaak ingewisseld de komende tijd ;). Ik had nooit verwacht dit te mogen doen en ben ontzettend dankbaar dat dit mogelijk is. Hier droomde ik als klein meisje al van en nu ben ik het ook daadwerkelijk aan het doen. Ik vind het ontzettend tof en het maakt me echt heel erg gelukkig. Van vrijwel elke auto word ik blij, ik denk dat dat misschien ook wel erg belangrijk is. Ondanks dat we zelf natuurlijk BMW rijden (auto’s en motor) vind ik elk merk zijn charme en aantrekkelijkheid hebben. Stay tuned dus als je leuke rij-impressies wil lezen!

_DSC1040

Er zijn er twee jarig, hoera!

Op 31 maart 2015 kwam mijn eerste blogpost online; die van de E36 M3. NIVEX bestaat dus alweer 1 jaar! De tijd vliegt. Ik ben van twee lezers (Michel en mijn moeder) naar een rits aan (trouwe) volgers gegaan. Ontzettend leuk dus! Daarom houd ik ook een winactie op Facebook waarbij je wat lekkers kan winnen. Want op 18 april word ik 24 jaar dus deze dubbele verjaardag kan ik gewoon niet voorbij laten gaan. Neem zeker een kijkje op mijn Facebook pagina.

Balans baby

Ik post natuurlijk ook persoonlijke artikelen op mijn blog maar waar ik nog een balans in vind is hoe veel ‘baby gerelateerde’ posts dat moeten zijn. Ik vind het leuk om over Jasmin te schrijven en zij is een groot onderdeel in mijn leven maar er zijn al vrij veel mommyblogs en het is ook niet mijn doel om die kant op te gaan. Enkele artikelen over hoe ons leven reilt en zeilt met een baby vind ik denk ik afdoende. Sowieso komt ze in vlogs/plogs en op social media kanalen voorbij. Ik ben alleen een beetje voorzichtig ermee. Zoveel mensen die een mening hebben over je kind, manier van opvoeden, over dat wij ook dingen ondernemen zónder Jasmin.. Ik weet niet, maar op dat soort ongevraagde reacties zit ik niet echt te wachten. Daarnaast bezoek je mijn blog omdat je grotendeels voor mij en de auto’s/motoren/andere posts komt, althans dat denk ik nu even hardop. Misschien ben je wel fan van Emma & Nora ;). Mocht ik erg de behoefte hebben om meer over haar te delen (in overleg met Michel natuurlijk) dan merk je dat vanzelf wel. Mijn blog omvat natuurlijk cars, bikes & life. Van alles een beetje dus.

s1000rr

Verder gaat het met mij eigenlijk heel erg goed. Vandaag heb ik een afspraak op InHolland om wat dingen qua studie (veiligheidskunde) op een rijtje te zetten dus ik hoop dat dat positief uitpakt. Ik geniet van het motorrijden wanneer het weer meewerkt (de S1000 heeft sinds kort een Akrapovic uitlaat), ben alweer een maand aan het werk en heb sinds kort een contract met vaste uren (onbepaalde tijd) die zekerheid is wel lekker, Jasmin groeit goed, is ontzettend vrolijk en laat ons in de nacht ook slapen, tussen mij en Michel gaat het goed.. eigenlijk heb ik helemaal niets te klagen dus. Ik ben ontzettend blij met alle positieve gebeurtenissen afgelopen tijd. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Komend weekend gaan Michel en ik samen met zijn vader, broer en schoonzus naar Centerparcs toe (buuuuuuurgelijk) maar ik heb er stiekem best veel zin in. Even een weekendje eruit en gezellig met z’n allen op zo’n park rondwandelen. Sander en Annemieke hebben een zoontje, Stef, die vier maanden ouder is dan Jasmin dus die twee kleintjes vermaken zich wel met elkaar. Trouwens, vorig kwam ik er na een weekend weg achter dat ik zwanger was haha. Dit jaar absoluut niet hoor! Dat doet me er ook meteen aan denken dat ik alweer een jaar lang niet meer rook, er liggen ergens in ons huis nog twee sigaretten maar die raak ik nooit meer aan..

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.