Santa baby, a ’54 convertable too

december 22, 2016

Light blue.
I’ll wait up for you dear,
Santa baby, so hurry down the chimney tonight.
  

Het is bijna Kerst! Echt mijn favoriete tijd van het hele jaar. Ik ben echt de Gringe als het op Sinterklaas aan komt (sorry), maar voor Kerst mag je me wakker maken. Het liefst zet ik in oktober al een kerststukje (met auto) neer en hups ik al door de woonkamer met Mariah Carey op, maar dat vind Michel volgens mij geen goed idee.

Grumpy-Cat-font-b-Meme-b-font-Humor-Funny-Cats-font-b-Christmas-b-font-Humor

Kerst draait natuurlijk om gezelligheid, lekker eten én we veranderen van gierige Nederlanders naar gulle gevers tijdens deze merry periode. Vandaar dat ik voor de kerstman een lijstje heb gemaakt, kan hij op de valreep nog even shoppen voor mij ;).


Bentley-Continental-GT-Review
Bentley Continental GT

Ik ga er maar van uit dat de kerstman aardig wat centen verdient, want ik zou best wel een Continental GT willen krijgen van de beste man. Klassiek, adembenemend en een grote hit onder voetballers J. Niet dat dat laatste mij wat kan bekoren want ik ben al blij dat ik weet dat een bal rond moet zijn. Desalniettemin lijkt een Continental GT een heerlijke wagen om de straten van Rotterdam onveilig mee te maken. Een beetje show stoppen  op de Meent, Jasmin als een bazin achterin. Ik zie het al helemaal voor me. Erg zuinig zal zo’n W12 niet zijn, maar wie mooi wil zijn moet eh tanken..

_dsc2344

Ford Focus RS, zwart.

Tsja, na zo’n geweldige rij-ervaring is het niet meer dan logisch dan dat ik deze alleskunner op mijn lijstje zou zetten. Zowel Michel als ik waren beiden compleet head over heels door deze heerlijke Ford. Ik vond de blauwe kleur wel heel gaaf, maar als ik hem zelf uit mag zoeken ga ik toch echt voor mijn favoriete ‘kleur’ zwart. Gecombineerd met zwarte velgen is het echt een pareltje, hoewel ik dat vuilniszak grijs ook aardig kan waarderen. Deze bolide staat hoog op ons verlanglijstje en het zou zomaar kunnen dat in 2017 een nette RS voor de deur staat ;). Lieve kerstman, mocht je dit lezen ik zou het ook echt niet erg vinden om hem cadeau te krijgen hoor.

P1030097.jpg

Suzuki GSXR 750 K5

Huh, een motorfiets die bijna 12 jaar oud is? Verklaar me maar voor gek, maar zelfs na het rijden van een S1000RR en het testen van andere waanzinnige motorfietsen blijft deze GSXR 750 hét model voor mij. Daarbij is hij nu ook nog eens lekker betaalbaar geworden. Mocht het in 2017 niet mogelijk zijn om een BMW motorfiets te kunnen rijden dan gaan Michel en ik samen op zoek naar een motorfiets om eerlijk te delen. Mijn voorkeur is in ieder geval al lang en breed duidelijk, als het aan mij ligt komt er een K5. Met een beetje geluk is het ook nog eens een donkerblauwe, maar die zijn helaas vrij zeldzaam. Staat wel erg mooi bij mijn pak. Hoeft geen strikje om hoor, mag gewoon zo onder de kerstboom.

img-thing

Mulberry Lily Mini

Bijna had ik er één gekocht, echt heel erg bijna want mijn kleurstelling hadden ze niet meer.. Maar man o man wat is deze tas toch prachtig. Zo klassiek en tijdloos, past bij elke outfit en zo kan ik nog wel tig andere redenen opnoemen waarom ik deze beauty wil hebben. Als ik er eentje tegen kom in het zwart met zilveren hardware dan moet ik echt even er op letten dat ik niet mijn rekening plunder. Liefde voor Mulberry.

 

cl30008_1

Cluse Minuit Mesh Full Black

Ik ben niet echt een horloge-meisje, ik word niet warm van een Rolex of zo. Toch ben ik echt weg van de horloges van Cluse. Voor mijn verjaardag kreeg ik de La Boheme Mesh in zilver, maar dit zwarte exemplaar vind ik ook echt geweldig. Op de een of andere manier ben ik een Casio Retro horloge veloren (lekker slim), dus er is nog ruimte voor een mooi klokje. Als de kerstman deze niet aflevert koop ik hem zelf wel een keertje. Ik vind hem echt zo mooi!

Een heel lang lijstje is het niet geworden, maar prima genoeg hoor. Al denk ik dat de Bentley an sich een redelijk groot cadeau is ha! Heb jij nog een wens voor de kerstman? Op auto, motor of misschien ook Mulberry gebied? Let me know! Misschien leest beste man het wel, zou zonde zijn als hij je over zou slaan.

Fijne dagen!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.