Uitwaaien langs de kust (inclusief amazing foto’s)

augustus 6, 2018

Kelvin en ik rijden wel eens motor of met andere woorden: we voorzien de randstad en lekdijk zo nu en dan van zwart gevaar.

Want ik vind dat we wel elkaar heel goed aanvullen zo, de ene zwart, de andere zwart.
Fotograaf, en vriend, Mark Meisner vroeg mij of hij mij op de foto mocht zetten voor een reportage van de KNMV. Nou ben ik toch al verslaafd aan het maken van selfies, dus een fotoshoot met hem kon ik sowieso niet afslaan. Kelvin mocht mee en zo kwam ik weer eens een uur te laat aan op plaats van bestemming. We reden van hot naar her, Mark maakte al rijdend foto’s en voila! Een artikel is geboren.

Ik ben zo blij dat ik eindelijk deze waanzinnige foto’s kan delen. Dus genieten maar! En voor het hele artikel met meer foto’s klik je hier. 

 

|

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.