Van schoolbank tot achterbank.

september 25, 2019

Long time no blog. Nein, das stimmt. Enkele weken geleden had ik al een update geplaatst over mijn nieuwe tijdperk. En nee dat betekent niet dat ik zelf ineens in de ijstijd ga veranderen, maar wel dat ik druk bezig was met allemaal nieuwe dingen in mijn leven. Oh en de titel? Had ik zin in. No worries, dit artikel is SFW.

Oké, leuk verhaal, maar hoe staat het nou met alle goede voornemens die ik een tijdje geleden had gedeeld? Nou goed! Afgelopen 5 september had ik mijn eerste collegedag, deze oude blogger is nu ook nog eens deeltijd student geworden. Ik doe een tweejarige hbo opleiding en dat betekent dus meteen ook dat dit mijn 2e hbo opleiding is! Klinkt slim, vind ik zelf ;).

New me, who dis


Ook kan ik vol trots zeggen dat ik een nieuwe baan heb; per 1 oktober start ik met een nieuwe job binnen de bewindvoering. Op de valreep heb ik een leuke uitdaging gevonden en ga ik voor 24 uur per week aan de slag. Daarnaast heb ik ook nog een dag college en wil ik de blog – en daarmee het testen van auto’s- ook nog up and running houden. Momenteel kom ik nog niet om in het huiswerk en heb ik vooral heel veel drive om me te ontwikkelen en te verdiepen in mijn nieuwe werkveld. Daarbij komt kijken dat mijn nieuwe werk ook supergoed aansluit op mijn huidige studie en ik hierdoor alleen maar nog meer zin heb in alles wat ik ga leren. Wat ook heel erg leuk is, is dat ik geen kledingrestricties meer heb. Ik heb dus al een nieuw paar Nike Airmax One’s gekocht om mijn eerste werkdag mee te shinen op kantoor. Niet dat ik het mega vervelend kon dat ik bij mijn oude job me aan wat striktere regels te moeten houden, maar het voelt wel lekker om weer een hele kledingkast tot mijn beschikking te hebben ;).

Car wise

Car wise staan er nog wat artikelen en blogs op de planning. Momenteel heb ik even wat dagen vakantie genomen between the jobs in en zal ik even zitten voor de rij-ervaringen van o.a de Suzuki Jimmy en de BMW S1000RR. Ik schaam me behoorlijk dat er zo’n vertraging op heeft gezeten, maar ik was echt druk bezig met het zoeken naar een nieuwe baan en het verhuizen. Daarnaast zakte mijn creativiteit een beetje naar de achtergrond door dit soort externe factoren en dacht ik telkens ‘shit, ik moet nog bloggen’. Ik had voor mezelf het ”moeten” er even afgehaald en merk dat er nu al veel meer ruimte ontstaat. Soms heb je dat gewoon even nodig.

Afgelopen zaterdag trouwde mijn bestie Ariandra en ik had de eer om de trouwauto te regelen. Dit is een BMW X7 geworden! Echt een mega unit met de souplesse van echt.. ja.. een 7-serie. Wat een bolide, niet te doen. Even groot als een gemiddeld flatgebouw, maar het rijdt zo zo ontzettend lekker. Naast zijn imposante uiterlijk is de X7 van binnen ook echt heer en meester. Yes, The President (zoals BMW hem noemt) zit goed in de slappe was qua opties. Ik denk dat het bruidspaar geen klagen had vanaf de achterbank.

Al met al dus leuke ontwikkelingen. Stay tuned voor de nieuwe posts en ‘hot dates’ en ik houd jullie verder op de hoogte over alle ontwikkelingen in mijn dagelijks leven. Heb nog genoeg te delen! Hint: ik heb een nieuwe motor… Ja ja, de 848 is verkocht. Binnenkort meer…

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.